Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De FDJ geeft een ‘Notice Wanted’ uit om de winnaar van € 1 miljoen te vinden

De FDJ geeft een ‘Notice Wanted’ uit om de winnaar van € 1 miljoen te vinden

In een bericht op Facebook vraagt ​​het bedrijf “de speler die de Euromillions – My Million in Paris-bon voor de trekking van vrijdag 30 juni heeft gevalideerd” om zich aan te melden.

gepubliceerd

updaten

leestijd : 1 minuut.

Gamingnetwerk Euromillions, in Parijs, 27 maart 2018. (JOEL SAGET / AFP)

Hier is wat informatie die ervoor kan zorgen dat u in uw portemonnee gaat graven: Française des Jeux zoekt een winnaar… die zijn miljoen sinds 30 juni niet meer heeft ontvangen. Het is eerder een echte “gezochte mededeling” die hij heeft afgegeven bedrijf, door Officiële Facebook-pagina.

>>Olympische Spelen Parijs 2024: Krasspellen om kaartjes te winnen

Voor deze winnaar begint de tijd echter te dringen: hij heeft tot dinsdag 12 september de tijd om het winnende lot te vinden. De regels van “My Million”, dit Euromillions-gerelateerde spel dat bij elke trekking een winnaar van € 1 miljoen in Frankrijk garandeert via een code van twee letters en zeven cijfers die in elk raster wordt gegenereerd, geven de winnaar zestig dagen de tijd om bekend te maken. Zichzelf.

Daar kunt u het bericht lezen:Kennisgeving vereist: miljonairs moeten zich aanmelden. De FDJ is tot dinsdag 12 september om 23:59 uur op zoek naar een speler die zijn Euromillions – My Million in Paris (75)-bon voor de trekking van vrijdag 30 juni heeft gevalideerd en die € 1 miljoen heeft gewonnen via de loterij. Wincode: DF 321 7979“.

“in de laatste uren”

Nadat hij contact had opgenomen met de FDJ verzekerde hij ons: (nog) niet alles is verloren. De toekomstige miljonair moet nu zo snel mogelijk contact opnemen met de afdeling winnaars met een ontvangstbewijs.De ultieme gidsinkomsten rechtstreeks via de telefoon. “De winnaar kan, als hij zich identificeert, de FDJ-klantenservice bellen op 09 69 36 60 601 (onbetaald gesprek), waardoor hij in contact komt met de ondersteuningsteams en de ervaring van de winnaars.”, geeft het bedrijf aan franceinfo aan.

READ  Deze manier om een ​​bob te dragen zal erg populair zijn in 2024 (dit kapsel is op elke leeftijd erg elegant)

Ten slotte, als de miljonair na de hoofddatum permanent zwijgt, zal de winst zijnherstelddoor FDJEn breng het weer in beeld tijdens de Extraordinary AwardsMaar het bedrijf verzekert hem: “Het is een beetje marginaal, maar het gebeurt. Het is een zoekmelding die systematisch wordt verzonden als de winnaar zich niet heeft aangekondigd en er de afgelopen dagen, zelfs de afgelopen uren, regelmatig mensen worden gevonden.