Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De FA wijst elk bod op Coach Wegman af

De FA wijst elk bod op Coach Wegman af

Engeland bereidt zich zondag voor op de finale van het WK vrouwenvoetbal in Australië tegen Spanje (12.00 uur).

Elke benadering van Sarina Wegman, de bondscoach van Engeland, wordt afgewezen.100%Dat bevestigde de voetbalbond van het land, voor de laatste wedstrijd van het WK vrouwenvoetbal, zondag, tegen Spanje.

100%: Het gaat niet om het geld. We zijn erg blij met haar en voelen ons gelukkigGevraagd door verslaggevers over het feit dat elke benadering van de Nederlandse technicus zou worden afgewezen, zei Mark Bullingham, voorzitter van de autoriteit, donderdag.

We hebben veel geruchten gezien en we weten dat ze een speciaal talent heeft. We weten dat. Aan onze kant is het duidelijk gecontracteerd tot 2025Hij vervolgde de leider, die snel een einde maakte aan geruchten over de mogelijkheid dat Wegman het presidentschap van de Amerikaanse keuze op zich zou nemen.

Verklaring van falen van de Amerikaanse coach

De Verenigde Staten zijn op zoek naar een nieuwe coach sinds het aftreden van Vlatko Andonovsky, het hoofd van het Amerikaanse team, donderdag op het WK in Australië, dat getuige was van de slechtste WK-finale in zijn geschiedenis, door het uit te sluiten van de knock-out rondes.

We vinden dat ze het goed doet. Uiteraard zijn wij grote voorstanders van Wiegman en ik hoop dat u het daarmee eens bent.Hij voegde eraan toe dat Sarina Wiegmann, een voormalige Nederlandse internationale verdediger, universiteitsvoetbal speelde in de Verenigde Staten.

De coach leidde het Engelse nationale team voor het eerst naar de WK-finale, na een Europese titel afgelopen zomer thuis, en werd de eerste coach die opeenvolgende finales speelde in twee verschillende wedstrijden.

READ  Mercato: Woedend, de Mbappé-clan zet de hoed op Real Madrid!

De 53-jarige leidde haar geboorteland Nederland naar de Europese titel in 2017 en vier jaar geleden naar de WK-finale, die ze verloren van de Verenigde Staten (2-0).