De eerste wedstrijd, het eerste doelpunt, de eerste titel… Een hattrick voor Mane!

Sadio Mané, de belangrijkste recruiter van de zomer bij Bayern München, heeft een succesvol debuut gemaakt. eerder Strafschop scorer In zijn eerste vriendschappelijke wedstrijd deed de 32-jarige spits het zaterdag opnieuw om zijn eerste officiële wedstrijd te markeren door actief deel te nemen aan de overwinning op RB Leipzig (5-3) in de Duitse Supercup.

Senegalese international Serge Gnabry vond hem en scoorde 2-0 in de 31e minuute Minuten aan het einde van een prachtige collectieve beweging. Zijn eerste officiële doelpunt met het Beierse cador! Aan het einde van de wedstrijd dacht de Afrikaanse Speler van het Jaar dat hij twee nieuwe doelpunten had gemaakt, maar die werden niet geoorloofd voor buitenspel en ze werden duidelijk in twijfel getrokken voor het tweede doelpunt.

De nieuwe nr. 17 uit München miste ook het herstel op het gebied van de waarheid en vreesde uiteindelijk Bayern, want Leipzig scoorde in het laatste kwartier twee goals om terug te keren naar een klein doelpunt van Bayern, dat deze beker won in de tien.e Tijd na het redactionele doelpunt van Leroy Sane na verlenging. Er wordt ook opgemerkt dat de opkomende Marokkaan Nasir Mazraoui naar 78e het moment.