Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De eerste demo’s van console, ray tracing en DLSS zullen er zijn

De eerste demo’s van console, ray tracing en DLSS zullen er zijn

Uit het zeer serieuze ‘Eurogamer’ blijkt dat Nintendo op Gamescom zijn nieuwe generatie console aan een paar ontwikkelaars heeft laten zien. Nintendo Switch 2 onderweg.

Fantasieconcept van “Switch Pro”.

Jarenlange Switch Pro-geruchten, de Nintendo Switch Oled en de Nintendo Switch worden waarschijnlijk zo populair dat het moeilijk voor te stellen is dat Nintendo de generatie probeert te veranderen. Na bijna zeven jaar goede en trouwe dienst heeft de Nintendo Switch het echter steeds moeilijker om te profiteren van de release van nieuwe games. De lancering van een nieuwe generatie wordt steeds meer verwacht.

Op Gamescom waren naar verluidt voor het eerst echo’s van deze nieuwe console te horen Eurogamer. Het is geen verrassing dat Nintendo behoorlijk wat heeft geïnvesteerd in de Professional Zone van de Duitse Living Room, een ruimte gewijd aan geheime presentaties achter gesloten deuren. tijdens De pers kan het proberen Super Mario Wonderverwacht op 20 oktober, hadden de ontwikkelaars een afspraak met Nintendo om de volgende consoledemo te laten zien.

Wat hebben we geleerd van Switch 2?

Volgens ontwikkelaars geïnterviewd door EurogamerIn wezen leverde Nintendo technische weergaven van de nieuwe grafische mogelijkheden van de volgende console. We noemen het Nintendo Switch 2, maar we weten niet eens of het bedrijf dit concept echt zal behouden en voor deze naam zal kiezen.

Meer specifiek: dat is het ook Volgende generatie versie van De legende van Zelda Breath of the Wild ontdekt door de ontwikkelaars op dit nieuwe apparaat. Dit soort demo’s zijn gebruikelijk in de branche en dat is niet de bedoeling Adem van het wild Je krijgt een technische update in de commerciële versie van de game, en ter vergelijking pronkte Sony met zijn PlayStation 5 Spider ManTerwijl Microsoft erop vertrouwde versnellingen 5. Fabrikanten noemen hun vlaggenschipontwikkelaars over het algemeen, die snel de bekwaamheid van nieuwe consoles kunnen benadrukken.

READ  Starfield: Bethesda reageert op slechte recensies en belooft “lang” aan de game te werken | Xbox One

de site Kroniek van videogames Geeft aan dat de Unreal Engine 5 demo De Matrix wordt wakker Nintendo bood ook aan om zijn nieuwe console te verkopen. Het is de meest gebruikte game-engine ter wereld door externe ontwikkelaars en uitgevers. Het garanderen van compatibiliteit met Unreal Engine is dus een belangrijke stap in de voorbereiding op console-succes. altijd volgens VGCwordt de demo samengevoegd Ray-tracing En DLSS van Nvidia. Een logische ontwikkeling als Nintendo opnieuw de handen ineen slaat met Nvidia.

Wat dit alles ons vooral vertelt, is dat Nintendo al begonnen is met het uitbrengen van zijn nieuwe console. Dit type demo wordt gedaan om ontwikkelaars ervan te overtuigen kits te bestellen en hun games voor te bereiden voor lancering. Het wordt steeds duidelijker dat Nintendo van plan is om voor 2024 een nieuwe generatie gameconsoles uit te brengen EurogamerDe lancering staat in plaats daarvan gepland voor eind 2024, maar Nintendo zou die kalender graag willen introduceren.

Na het succes van de Nintendo Switch en de opkomst van andere draagbare consoles zoals de Steam Deck, stellen we ons voor dat Nintendo hetzelfde hybride consoleconcept zal behouden voor zijn nieuwe hardware. Gebaseerd op hetzelfde type ARM- en Nvidia-architectuur kan het Japanse bedrijf volledige achterwaartse compatibiliteit bieden met de eerste generatie en zo de transitie vergemakkelijken.


Om ons te volgen nodigen wij u uit dit te doen Download onze Android- en iOS-app. Op YouTube kun je onze artikelen en profielen lezen en de nieuwste video’s bekijken.