Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De DLT adviseert Nederland om de overeenkomst te sluiten

John Gill

DLT adviseert bij de overname van de Grand Consultancy-activiteiten van Idox PLC via de bestaande klant Silver Tree Equity Partners. Het advocatenkantoor steunde zijn strategische alliantie met het Nederlandse bedrijf Hola voor de deal.

Grands Consultancy is een in Nederland gevestigde financieel adviseur en dataprovider voor innovatie. Idox PLC is een aan de AIM genoteerde leverancier van gespecialiseerde informatiebeheersoftware en -diensten.

DLT adviseerde Silver Tree bij overnames en zakelijke deals met Idox, en coördineerde al het juridische werk. Hola opereerde met juridische toewijding in Nederland en andere lokale wettelijke vereisten.

De overname ondersteunt de strategie van Silver Tree om te groeien en bedrijven te ontwikkelen in de software, technologie en technologiegedreven zakelijke dienstverlening.

Het DLT-team werd geleid door corporate partner John Gill, juridisch directeur Dan Whitewood (corporate) en partners Daniel Lloyd (technologie) en Mark Brad (fiscaal). Het Hola-team bestaat uit Robert von Muygen, Boris Emerick en Alyssa von Tongerloo.

Nicholas Thierkoff, Managing Partner, Silver Tree Equity, zei: “Joan en het team van DLT hebben uitstekend werk verricht door de Nederlandse WinSupsides uit Idox PLC te halen. Kom naar voren om met TLT samen te werken aan toekomstige deals.”

John Gill voegde toe: “Deze transactie is een geweldig voorbeeld van de kansen die beschikbaar zijn voor financiële investeerders in het VK en daarbuiten, aangezien grote bedrijven hun strategieën hebben heroverwogen in de langverwachte periode en we zijn verheugd de Silver Tree Group te ondersteunen bij het toekennen van de contract.

DLT heeft eerder in december 2020 Orbus-software gekocht voor Silver Tree.

READ  Voorselectie van 30 spelers voor Nederland