Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De demonstraties die volgen, het weer, de afgevaardigde André Villiers zal zich bij het kamp van de bommenwerpers voegen … Praktische informatie voor aanstaande woensdag 15 maart

Het weer van vandaag

Op woensdag 15 maart zou er weer mooi weer moeten zijn in de Yonne, met opklaringen die gedurende de dag worden aangekondigd. De temperaturen zijn vanmorgen laag met op sommige plaatsen minimaal 1°C, maar lopen vanmiddag op tot 12°C.

Gelukkige verjaardag Louise en Lou!

Wind en sneeuw in Yun, hij legde de eed van waakzaamheid geel af

Het artikel dat je niet mag missen

Een paar dagen voor de conclusies van de gezamenlijke commissie, gepland voor 16 maart 2023, dreigde André Villiers (Horizons) niet voor pensioenhervorming te stemmen. Het Yoon-parlementslid zegt dat het hem “niets kan schelen” om te dreigen met uitsluiting van de presidentiële meerderheid.

Afspraak op onze website

Op woensdag 15 maart 2023 zijn in Yeon verschillende demonstraties tegen pensioenhervorming gepland, op het moment dat het wetsvoorstel wordt aangenomen door de Gemengde Commissie in het parlement. En aan de vooravond van de beslissende stemming in de Nationale Vergadering. Vakbonden hopen zich te verzamelen om parlementsleden “een laatste zetje te geven”. Volg Bagging in Yoon live lyonne.fr.

bewerken

READ  Lijst. Deze afdelingen, waar het besmettingspercentage hoger is dan 400, is de nieuwe alarmdrempel die door de autoriteiten is vastgesteld