Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De deadline voor het indienen van een papieren vergunning is uitgesteld tot 31 mei

Het directoraat-generaal van de openbare financiën (DGFiP) maakte woensdag bekend dat Fransen die hun inkomen nog op papier aangeven, profiteren van de extra tijd hun verklaring te presenteren. Sommige gebruikers hebben bestanden ontvangen belastingaangifte 2021 vooringevuld op papier aanzienlijk later dan in voorgaande jaren”, Identificeert het management in een persbericht. Om rekening te houden met deze situatie, die betrekking heeft op iets minder dan 5% van de gebruikers op wie deze advertenties zijn gericht, is de deadline voor het indienen van een aanvraag voorlopig gepland voor 19 mei uitzonderlijk Uitgesteld tot 31 mei 2022.”

Online aangifte doen is nu verplicht, maar belastingplichtigen die dat niet hebben of kunnen doen, kunnen de aangifte op papier doen.

Om deze Twitter-inhoud te bekijken, moet u cookies accepteren sociale netwerken.

Met deze cookies kunt u rechtstreeks delen of interactie hebben op de sociale netwerken waarmee u bent verbonden, of inhoud integreren die oorspronkelijk op die sociale netwerken is gepubliceerd. Het stelt sociale netwerken ook in staat om uw bezoeken aan onze sites en applicaties te gebruiken voor personalisatie en advertentietargeting.

Beheer mijn keuzes

Geen verandering in online adverteren

Het online deponeringsschema is niet gewijzigd. Afhankelijk van uw district is de deadline voor het valideren van een aangifte inkomstenbelasting niet hetzelfde. Het is opgelost in:

Dinsdag 24 mei 2022 om middernachtvoor de provincies 01 (Ain) tot 19 (Corres), evenals voor niet-ingezetenen die inkomsten hebben verdiend uit Franse belastbare bronnen in Frankrijk

Dinsdag 31 mei 2022 om middernachtvoor secties 20 (Corse-du-Sud) tot 54 (Meurthe-et-Moselle)

READ  S&P 500 eindigt lager op Wall Street, Tesla daalt, energie herstelt - 16-05-22 22:44

woensdag 8 juni 2022voor graafschappen 55 (Muse) tot 976 (Mayotte)