Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Air France heeft haar lange wandelingen volbracht met de nieuwste innovaties

Het is een enorme bouwplaats, 8 jaar geleden gelanceerd , die bij Air France eindelijk afloopt. Het Franse bedrijf heeft dinsdag nieuwe stoelen en interieuruitrusting onthuld die tegen volgend najaar zullen worden geïnstalleerd op de laatste van zijn 12 nog te renoveren langeafstandsvliegtuigen – 12 Boeing 777-300ER’s. De laatste “coup de collier” van 180 miljoen euro zal tijdelijk een einde maken aan de inspanningen om Air France te laten voldoen aan de beste internationale normen. Met de toegevoegde bonus van een kleine extra paradigmaverschuiving, vergeleken met de eerste “Best and Beyond” business seats die in 2014 werden onthuld.

Deze laatste 12 B777-300’s, van in totaal 101 langeafstandsvliegtuigen met Air France-trim, zullen als eerste profiteren van Safran’s nieuwste stijl van Cirrus “business” stoelen. Vergeleken met zijn voorgangers, die al op 49 andere Boeing 777-vliegtuigen van Air France zijn geïnstalleerd, biedt het niet alleen een vlak bed van bijna twee meter, evenals directe toegang tot het gangpad, zoals zijn voorgangers, maar ook voor het eerst in Air Frankrijk, Schuifdeur. Een zeer “modieuze” nieuwigheid, het werd goed ontvangen door klanten, maar weinig bedrijven implementeerden het in hun vliegtuigen, verder dan eersteklas.

READ  Nieuw Twitter bestuurslid Elon Musk stelt voor om Dogecoin als betalingsoptie toe te voegen