Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De btw-inkomsten in de eerste helft van het jaar lagen boven het niveau van vóór de crisis

Ze kennen “een stijging van 6% ten opzichte van de eerste helft van 2019” en “2.4 miljard” euro meer dan de regering zelf voorspelde.

recepten belasting toegevoegde waarde In Frankrijk was het in de eerste helft van 2021 hoger dan in dezelfde periode in 2019, vóór de crisis, wat een teken is van een sterk herstel, bevestigde minister van Openbare Rekeningen Olivier Dusupt maandag.

«Als we sneller dan verwacht terugkeren naar het productieniveau van voor de crisis, is dat omdat de noodhulp die we hebben geboden effectief was en het herstelplan goed werkt.De minister verwelkomt een gast op BFM Business. Hij steunt zijn mening, legt Olivier Dusupet uit: “U moet bijvoorbeeld weten dat tijdens de eerste zes maanden van het jaar van activiteit van januari tot juni de btw-ontvangsten zoals geregistreerd in juli al hoger waren dan deze die we in 2019 hebben waargenomenGedurende dezelfde periode.

Btw betaald door heropening van de economie

Dat is in totaal 106,6 miljard euro over het afgelopen halfjaar.”Een stijging van 6% ten opzichte van de eerste helft van 2019“, En “2,4 miljardEUR meer dan de verwachting van de overheid. “Btw-inkomsten gedreven door heropening van de Franse economieDe delegatie die de minister vergezelde, vertelde AFP. «De economische activiteit is fors gestegen in vergelijking met de vorige maand: +11,5% stijging van de belastbare verkopen tussen juni 2019 en juni 2021, vergeleken met -2,0% in meiVergeleken met twee jaar geleden, zegt dezelfde bron.

READ  Amazon verhoogt de salarissen van 500 duizend werknemers

Het gaat volgens de minister om alle sectoren, ook al valt een deel van het eerste semester onder gezondheidsbeperkingen: “De evenementensector, accommodatie en restaurants zijn natuurlijk vertraagd, maar je moet er rekening mee houden dat in de tweede helft van het jaar de beperkingen overweldigend werden opgehevenOliver Desopt . toegevoegd