Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Atlas-robot is zeer comfortabel in parkour

De beroemde Atlas-robot van Boston Dynamics is tot het uiterste gedreven in parkour – ook wel bekend als de kunst van het bewegen. Deze acrobatische discipline presteert vlekkeloos, zo blijkt uit een video van het Amerikaanse bedrijf.

Hij weet hoe hij moet dansen Steen, maken gymnastiekMaak een salto en kan nu complexe obstakels overwinnen om te parkouren als een chef-kok! Na acht jaar van zijn eerste zware stappen, van 50 meter hoogte tegen 86 kilogram Robot De Atlas van Boston Dynamics heeft geen gebrek aan balans, zoals te zien is in een nieuwe video die is vrijgegeven door de maker.

We kunnen twee voorbeelden zien van een Atlas-robot die van het ene platform naar het andere springt, met een geweldig evenwichtsgevoel door te springen pakket. Wat het verschil maakt, is dat hij zijn situatie kan aanpassen aan wat hij ziet. Met andere woorden, in vergelijking met andere coole video’s is de robot niet voorgeprogrammeerd om de bewegingen uit te voeren. Hij zal het pad kiezen Zelfverzekerd Hoe je voorbij een obstakel komt.

Atlas tot het uiterste duwen

Parkour, dit sportsysteem van stedelijke oorsprong, is een ideale oefening om je behendigheidsvaardigheden te testen Robot Omdat hij acties moet ketenen terwijl hij zijn evenwicht bewaart. Met de springsport tot nu toe, wilde Boston Dynamics Atlas tot het uiterste drijven, een oefening die ze met succes hebben uitgevoerd, zoals we kunnen zien. Ontworpen voor missies Onderzoek En om te helpen, krijgt de robot meer autonomie en kan hij zich nu ongehinderd verplaatsen op oneffen en onbekend terrein.