Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

'De blik van Renault is blanco, het is heel verdrietig': de gezondheidstoestand van de zanger in duet met Viani roept vragen op bij fans

'De blik van Renault is blanco, het is heel verdrietig': de gezondheidstoestand van de zanger in duet met Viani roept vragen op bij fans

Basis
Renault, 71, begon afgelopen januari aan zijn tour. Terugkerend op het podium gaf Leviani een ontroerend duet dat niet naliet een reactie uit te lokken bij het publiek dat zich zorgen maakte over zijn gezondheid.

Renaud staarde voor zich uit en klampte zich vast aan Vianney en betrad op 5 februari het podium van Folies Bergères in Parijs, als onderdeel van de Nacht van de Depressie, een evenement voorgesteld door cabaretier Raphael Mizrahi en dat elk jaar verschillende artiesten samenbrengt. Een bijzondere en emotionele verschijning voor de fans van de zanger.

In het nummer ‘Now’ vergezelt de man achter het duo Viani op het podium voor zijn nieuwste album, ‘À 2 À 3.’ Reno zag er uitgeput uit en kon zijn ogen niet van Vianney afwenden, een optreden dat “de harten brak” van veel fans. “Renault heeft zo'n lege blik, het is zo triest”, zegt iemand. Anderen zien in de houding van de Mistral-winnende zanger een ontroerende uitspraak: Renaud wendt zijn ogen niet af van Vianney… Het is misschien droevig en ontroerend, maar bovenal is het prachtig!”, schreef een netizen in de reacties op een video gemaakt door een toeschouwer op 5 februari.

Het nummer ‘Now’ is heel persoonlijk en heeft dankzij dit intergenerationele duet een bijzondere betekenis gekregen. Wanneer Viani zich afvraagt ​​of ‘leven met de ouderdom de omweg waard is’ en spreekt over ‘gehoorzame jongeren’ die eindigen als ‘fossielen’, besluit Renauds trillende stem met de nadruk op ‘Ik wil gelukkig vertrekken’.

READ  'Overbespeeld', 'geprogrammeerd', 'te nep', netizens zijn niet (ooit) verleid door de nieuwe M6

Lees ook:
Reno: “Vandaag zing ik beter. Ik heb al tweeënhalf jaar geen alcohol gedronken. Ik ben acht maanden geleden gestopt met roken.”