Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bij de Super Bowl verlicht Usher de pauze met Alicia Keys, Ludacris en Lil Jon

Bij de Super Bowl verlicht Usher de pauze met Alicia Keys, Ludacris en Lil Jon

De zanger, die net een nieuw album heeft uitgebracht en zich klaarmaakt om op tournee te gaan, liet tijdens zijn Super Bowl-rustfeest geen middel onbeproefd.

De Amerikaanse zanger Usher verlichtte op zondag 12 februari het Allegiant Stadium in Las Vegas tijdens de rustceremonie van de Super Bowl, het meest bekeken evenement van het jaar op televisie.

Podiumdansers, acrobaten, steltenlopers, nepvoetballers en zelfs paaldansers vergezelden hem tijdens deze muzikale medley die traditioneel de rust markeert van de Super Bowl, de finale van het nationale voetbalkampioenschap van de NFL.

Usher Raymond IV, zijn volledige naam, spaarde tijdens dit concert ter gelegenheid van zijn dertigjarige carrière kosten noch moeite en profiteerde van de kwaliteiten van de danser die bijdroegen aan zijn populariteit.

Heupen zwaaien volop

De zanger zette de titels die zijn carrière hebben bepaald één voor één op een rij, met negen best verkochte singles in de VS en meer dan 75 miljoen verkochte albums wereldwijd.

Hits als Ja!, Ik hou van deze club of Brandwond Weergalmde in het Allegiant Stadium in Las Vegas, waar de 45-jarige zanger van juli 2022 tot december 2023 artist-in-residence was.

Ze werd gevolgd door artiest HER en rapper Ludacris, en zangeres Alicia Keys vergezelde hem kort op het podium om hun duet My Boo uit te voeren, eveneens een nummer één hit in de Amerikaanse hitlijsten.

Met veel ophef, outfitwisselingen en veel zwaaien deed Usher er zondag alles aan om indruk te maken op 60.000 toeschouwers, waaronder Beyoncé, Jay-Z, basketballer LeBron James en Taylor Swift.

Overschaduwd door Beyoncé en Taylor Swift

Usher, die al ruim dertien jaar niet meer op nummer één stond, wilde zichzelf opnieuw lanceren met een nieuw album. Ga naar huiswerd uitgebracht op vrijdag 9 februari en het toeren begint in augustus.

READ  Kristen Bravo keert terug naar Parijs: "Walgen", deelt schokkende foto's

Maar de zangeres die eind jaren negentig hielp R'n'B nieuw leven in te blazen, werd gestolen door Taylor Swift, die haar metgezel Travis Kelce kwam steunen, de speler van de Kansas City Chiefs, die tegenover de San Francisco 49ers stond.

Beyoncé overschaduwde Asher ook, toen ze op haar Instagram-account op het moment van de rustshow een korte film plaatste waarin een nieuw album werd aangekondigd dat op 29 maart zal verschijnen.

Meest gelezen