Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ze is de grootste…”: Cyril Hanouneh praat over Matteo Delormo op een manier die hij niet snel zal vergeten

“Ze is de grootste…”: Cyril Hanouneh praat over Matteo Delormo op een manier die hij niet snel zal vergeten

Zijn woorden in de pers zijn zeldzaam… Als Cyril Hanouna elke dag in de ether is, op Touche pas à mon poste, op C8, accepteert hij zelden interviews. Donderdag 8 februari 2024, sprekend in de columns van Entrevue. Nadat hij had gezegd dat Gil Verdez zijn favoriete columnist was, trok de gastheer in dat Benjamin Castaldi en Matteo Delormo dat ook waren. Columnisten die ik enorm mis.

In alle transparantie verklaarde Cyril Hanouneh: “Een andere columnist die een groot talent was, maar is vertrokken, is Matteo Delormo. Qua talent is hij veruit superieur aan alle columnisten die zijn vertrokken. Qua puur talent is hij hoger dan Chameroy of Kumbal.”.

Cyril Hanouneh: “Hij is het grootste talent dat ik ooit op televisie heb gezien.”

Op maandag 12 februari 2024 herhaalde hij op de set van Touche pas à mon poste al het goede dat hij vond van zijn voormalige columnist en oude presentator op NRJ12. “Ik zeg het nog een keer, Matthew, wat er ook gebeurt, Ik hou van hem. Hij weet het, en ik ben dol op hem, ook al beschuldigt hij Jacques Cardoz, enz.voordat u toevoegt: “Matteo is een artiest, zo is hij (…) We zullen zeggen wat we willen, hij is het grootste talent dat ik ooit op televisie heb gezien, zowel als presentator als als columnist. Ik heb veel talent zien komen en gaan, maar ze hebben nog geen tiende van het talent van Matteo Delormo.

De gastheer was onder de indruk van Matthew Delormo, die zei: “In improvisatie, in timing… Hij is goed in nieuws, als columnist is hij een beest en hij is erg grappig. Sterker nog, hij was de grappigste! Ik heb een aantal prachtige tekenfilms geproduceerd, ik heb Lagave geproduceerd, Christophe Dechavannes, Caouet, Julien Courbet Jean-Luc Lemoine (…) Daarna produceerde ik Camille Combal, Bertrand Chamereau… die in de Second League speelt, en Matteo Delormo, die in de Champions League speelt!

Gil Verdez: “Hij heeft ongelooflijk talent”

Tenslotte voegde Cyril Hanouneh toe: “Met Matteo schrijven we vaak met elkaar, daarna is hij gek, in dat opzicht lijken we op elkaar. Hij kan je beledigende sms'jes sturen en daarna kan hij je kussen, maar het is een talent en Het beheren van talent is moeilijker dan het beheren van niet-getalenteerde mensen die zijn vertrokken. Een mening die door deze schrijvers wordt gedeeld….

READ  Pentacle op zaterdag 1 april 2023 in Saint-Cloud: voorspellingen

“Ik heb altijd gezegd dat hij ontbreekt in de show omdat hij de sequenties heeft ingebracht en de show heeft gemaakt.”benadrukte Raymond Abbou. Gil Verdez van zijn kant zei: “We zijn misschien een beetje boos, maar hij is een ongelooflijk talent. Het is waar dat we soms de indruk hadden dat we met hem in een filmshow zaten. Het was soms onweerstaanbaar!