Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De bèta-lancering van Diablo IV is een nachtmerrie

Open bèta starten Diablo IV Het was vrijdag 17 maart vanaf 17.00 uur. En, net als bij Blizzard Entertainment, zullen de vroege uurtjes… ingewikkeld zijn.

Het was een genoegen om ons allemaal te betrekken bij de open bèta-lancering van ons Diablo IVNa jaren wachten. De vijandelijkheden zouden op vrijdag 17 maart om 17.00 uur Franse tijd beginnen (voor degenen die de game vooraf hadden besteld). Twee van ons op de redactie probeerden een spel te lanceren op het geadverteerde tijdstip en al snel kwamen er problemen…

Ik kon rond 17.15 uur persoonlijk aan het avontuur beginnen, in de hoop dat de wandeling zou doorgaan. Het eindigde na een kwartier, waarbij de verbinding met de servers wegviel en het onmogelijk was om het spel onmiddellijk opnieuw op te starten. Na stoppen en opnieuw opstarten Diablo IVEn ik kreeg te horen dat ik 40 minuten in de rij moest staan. Julian, van zijn kant, moest 50 minuten wachten om eindelijk toegang te krijgen tot de volledige gameplay… live op Twitch.

Het bericht dat je in PLS plaatst // Bron: Capture PS5

Er is geduld nodig om de Diablo IV-bèta te spelen

We zijn duidelijk niet de enigen die problemen hebben (we zouden willen dat dat het geval was). Op Twitter kun je al getuigenissen vinden van spelers die plotseling halverwege het spel uit elkaar gingen en hun voortgang verloren (en de lange minuten die nodig waren om hun droompersonage te creëren).

Ik kwam bij de eerste kerker en het spel crashte. Ik heb me opnieuw aangemeld en mijn personage is er niet meer. Ik kwam weer in de rij met een wachttijd van 80 minuten klaagt hij Schedel. Amauri vol: Ik speelde ongeveer 10 minuten totdat ik bij een dorp kwam, toen presto, deco, en zie, daar is het, verkenning … (ik gaf het op). Anderen zijn al aan het strijken, bijvoorbeeld Dan Carlion :” Dus… wie heeft de langste wachtlijst? »

READ  Deze nieuwe functie voor Windows 11 zal je niet bevallen
Diablo IV // Bron: Capture PS5
Mijn heks was zo mooi… // Bron: Capture PS5

Het is echt frustrerend om een ​​paar minuten te kunnen genieten Diablo IV voordat hij onmiddellijk aan de kant wordt gezet. Moeten we Blizzard Entertainment de schuld geven? Ja en nee. Nee, want het is nog beta en dus een testomgeving voor de servers om een ​​zo goed mogelijke lancering (in juni) te kunnen bieden. Ja, omdat het bedrijf meestal ervaring heeft met bètaversies die veel fans kunnen verzamelen. Elke keer is het hetzelfde verhaal en de vroege uurtjes zijn chaotisch. ” De klassieke wachtrij voor de lanceringsdag van Blizzard, eerst Overwatch 2 en nu Diablo IV hij legt uit spijzen. We zullen ons nog herinneren dat deze vroege toegang in zekere zin loont, omdat je de game vooraf moet bestellen om ervan te kunnen profiteren.

Blizzard Entertainment heeft de klachten al geanticipeerd en gerapporteerd Tweeten :” Als je de Diablo IV-bèta speelt, houd er dan rekening mee dat de ontwikkeling niet voltooid is en dat je bugs en problemen kunt tegenkomen. »


Als je dit artikel leuk vond, zul je het volgende leuk vinden: Mis ze niet door je te abonneren naar Numerama op Google Nieuws.