Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blizzard kan voorkomen dat zwakke Aura’s communiceren met sommige Aura’s – World of Warcraft

World of Warcraft-spelers gebruiken al vele jaren add-ons om bepaalde mechanismen in raids te beheren. Dit is met name het geval met WeakAura’s die in bepaalde gevallen wonderen kunnen verrichten. Het lijkt er echter op dat Blizzard besloot de stier uit de hoorns te halen door te voorkomen dat WeakAuras met bepaalde gegevens interageert, wat ontmoetingen moeilijker zou maken omdat spelers niet op de add-on zouden kunnen vertrouwen.

het is in tweeten Ik heb deze donderdag gepost dat WeakAuras de info heeft laten vallen. Ik geef je een Franse vertaling:

Groot nieuws voor Warcraft UI:

In versie 10.1 introduceert Blizzard een nieuw “Special Halos”-systeem waarmee het gemakkelijker accessoire-aura’s kan verbergen.

Dit kan worden gebruikt om te voorkomen dat add-ons gevechtsmechanica automatiseren die ontwerpers problematisch vinden.

Helaas betekent dit momenteel dat add-ons niet op een bepaalde manier met deze halo’s mogen communiceren (zonder de beveiliging in gevaar te brengen) om maatwerk mogelijk te maken.

In een andere tweet legde WeakAuras uit dat Test Realms een nieuwe API introduceert waarmee je je eigen raamwerk kunt creëren voor alleen deze speciale aura’s. U kunt dus een accessoire/halo maken om in het midden van uw scherm weer te geven. Het idee hier is niet om de weergave van deze halo’s te beperken tot de standaardinterface.

De studio lijkt echter vastbesloten om ervoor te zorgen dat sommige mechanismen die de ontwikkelaars zich voorstelden triviaal worden dankzij WeakAuras.

We zullen het merken Grappige kleine snoek Van Scripe, een leidende meester van de Echo-gilde, die zich afvraagt ​​hoe ze de bazen zouden kunnen verslaan als WeakAuras het niet voor hen zou doen ^^

READ  Naoki Yoshida geeft het nieuws van Final Fantasy 16