Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De beste tijd om te sporten en af ​​te vallen

De beste tijd om te sporten en af ​​te vallen

Wil jij nog voor de zomer afvallen? Dan is dit artikel iets voor jou. Dit is de beste tijd om te sporten.

Als u door een gezond, uitgebalanceerd dieet calorieën kunt verliezen, speelt lichaamsbeweging een belangrijke rol. Maar Gewichtsverlies In feite is dit de beste tijd om te oefenen.

Hoe effectief afvallen?

naar Gewichtsverlies Vóór de zomer is het raadzaam om op uw dieet te letten. Vergeet alle calorierijke drankjes en fastfood. Kies gezonde voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten.

Zoals eieren, bonen, havermout en nog veel meer… In Frankrijk besteden we veel aandacht aan onze persoonlijkheid. Want 43% van de Fransen zegt al een suikerarm dieet te hebben gevolgd.

79% van de gezinnen geeft om voeding. INSERM waarschuwt echter en luidt de noodklok over de toename van gevallen van overgewicht in Frankrijk. Stel je voor dat bijna één op de twee Fransen overgewicht of obesitas heeft.

Maar wat is de reden voor deze toename van het nationale gewicht? Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie eten de Fransen niet genoeg groenten. Er zal slechts 321 gram per dag per persoon worden ingenomen.

Vergeleken met 400 gram aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie. Nu de zomer dichterbij komt, is het erg belangrijk om groenten, salades, enz. te eten. Om zo snel mogelijk vet te verbranden, moet je ook sporten.

Het is bekend dat sportactiviteiten voordelen hebben voor onze mentale en fysieke gezondheid. Het is goed voor je om er een paar minuten aan te besteden. Mis het dus niet als je wilt Gewichtsverlies.

Je kunt groepsactiviteiten in een groep doen Gewichtsverlies. Of ga naar de sportschool. Er zijn veel machines waarmee je calorieën kunt verliezen.

READ  De zon is getuige van de sterkste uitbarsting in vijf jaar, een fenomeen dat gevolgen heeft voor de aarde - Libération

Tussen loopband, verschillende fietsen, roeier, etc. Ik had keuze te over. maar dat is niet alles! Omdat de sportschool ook een gelegenheid is om bodybuilding te beoefenen. Perfect om het lichaam te versterken en op te bouwen zoals het hoort.

De beste tijd om te sporten

Ja, maar hier is sporten niet voor iedereen gemakkelijk, vanwege het schema dat druk kan zijn. maar dat is niet alles! Omdat je moet weten dat niet alle schema’s gelijk zijn als het gaat om fysieke activiteit.

De wetenschap heeft geanalyseerd wat de beste tijd van de dag is om te sporten. En voor Gewichtsverlies. Een team van wetenschappers, onder leiding van Angelo Sabaj, een inspanningsfysioloog aan de Universiteit van Sydney, heeft dit onderwerp bestudeerd.

Ze leidde een project om de beste tijd om te sporten te bepalen, om zo… Gewichtsverlies. Dus analyseerden de experts mensen van middelbare leeftijd die gemiddeld acht jaar zwaarlijvig waren.

En dus evalueerden ze hun toestand. Evenals hart- en vaatziekten en sterfte.

Uit de resultaten bleek dat degenen die ’s avonds trainden 28% minder kans hadden om te overlijden. Dit is wat de reden ook is. Maar voor mensen die in de ochtend of middag sporten, is dit niet het geval.

Uit de gegevens bleek ook dat groepen die op verschillende tijdstippen van de dag trainden, verschillende voordelen hadden. Degenen die ’s nachts actief waren, hadden een significant lager risico op vroegtijdig overlijden.

Het verminderen van hartziekten. Omdat het lichaam ’s nachts beter bestand is tegen insuline. Daarom werkt lichaamsbeweging om de bloedsuikerspiegel te verlagen en diabetes en hartziekten onder controle te houden.