Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Door deze populaire vrucht een uur voor het slapengaan te eten, slaap je beter

Door deze populaire vrucht een uur voor het slapengaan te eten, slaap je beter

Goed slapen is niet altijd gemakkelijk. De zeer populaire vrucht zal echter dienen als een uitstekende ‘natuurlijke slaappil’.

Een slechte nacht hebben of in slaap vallen is nooit leuk en heeft de volgende dag gevolgen. Om de kwaliteit van uw slaap te verbeteren, worden vaak enkele goede gewoonten aanbevolen, zoals het uitschakelen van de schermen een uur voordat u naar bed gaat, het handhaven van een regelmatig slaapschema of het vermijden van zeer zware maaltijden die ’s avonds lang nodig hebben om te verteren.

Als dat nog niet genoeg is, kan het eten van een specifieke vrucht helpen. Volgens Santosh Pandey, fysiotherapeut bij het Rejuwa Energy Center in Mumbai: Snelle financiënDe rijkdom van de vrucht aan tryptofaan, een essentieel aminozuur gerelateerd aan vitamine B6, maakt de synthese mogelijk van serotonine, een chemische stof in de hersenen die de slaap reguleert, en melatonine, het slaaphormoon, en bevordert zo de slaap. Het magnesium in dit voedsel speelt ook een rol bij het ontspannen van de spieren en het zenuwstelsel, waardoor een diepere, rustgevende slaap mogelijk is. De specialist is van mening dat deze vrucht daarom als een ‘natuurlijke slaappil’ wordt beschouwd.

Het wordt echter aanbevolen om het een uur voor het slapengaan in te nemen, zodat het de tijd heeft om het te verteren. Het goede nieuws is dat deze vrucht bijna het hele jaar door te koop is en dat de Fransen er dol op zijn omdat het bananen zijn. “Bananen zijn op elk moment van de dag veilig om te eten. Maar de stofwisseling van het lichaam is ‘s nachts op zijn laagst. Het is dus beter om ‘s ochtends of ‘s avonds bananen te eten, maar ‘s avonds kan het eten van bananen de slaap reguleren fiets.” Uitleg fysiotherapie. Het wordt ook aanbevolen om voor ochtendconsumptie bananen niet alleen te eten. In feite is deze vrucht zuur en kan daarom spijsverteringsstress veroorzaken als deze op een lege maag wordt gegeten. Daarom verdient het de voorkeur om het te combineren met andere voedingsmiddelen.

Bananen hebben nog meer gunstige effecten: ze verbeteren je humeur. Volgens voedingsdeskundige Emmeline Bacot zijn bananen “een bron van dopamine, tryptofaan en vitamine B6, die een positief effect hebben op de stemming”, zei ze. Hoogste gezondheid. Het helpt ook de bloeddruk te verlagen en zo het risico op hoge bloeddruk te verminderen dankzij de rijkdom aan kalium. Bananen zijn ook de perfecte partner tegen brandend maagzuur.

READ  Chloe Nebedian: Het weer van Miss France 2 sluit de deur en de reden is verrassend

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, vormt het eten van bananen in de avond geen enkel probleem en veroorzaakt het geen gewichtstoename, zolang het maar wordt gegeten als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet. Het mag echter niet tijdens het avondeten worden gegeten.