Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Belgen kennen hun tegenstanders in de groepsfase

België zal elkaar ontmoeten Brazilië, NSItalië en de Qatar, het gastland, zit in Groep C van het herentoernooi op de Padel Wereldkampioenschappen, die worden gehouden in Doha van 15 tot 20 november In de faciliteiten van het Qatar Khalifa-complex waar de ATP- en WTA-tennistoernooien worden gehouden. De mannen spelen maandag om 17.00 uur hun openingswedstrijd tegen Qatar.

Samen met Italië, Nederland en Denemarken zijn de Belgische vrouwen ook doorgestoten naar Groep C in het damestoernooi. Zondag werd de loterij gehouden.

Wedstrijden tussen beide landen bestaan ​​uit drie dubbelspelwedstrijden. Elk team kon acht spelers selecteren voor deze competitie. Coaches hebben tot 30 minuten voor de vergadering om zes spelers voor hun team te selecteren.

De bovenste twee van elk van de vier groepen gaan door naar de kwartfinales, terwijl de onderste twee groepen zaadwedstrijden spelen voor 9-16 plaatsen.

Juan Pablo Abarca de la Fuente is de coach van het Belgische mannenelftal, zesde op de wereldranglijst met onder meer Clement Janes. De 25-jarige Waterlooter is populair bij tennisfans, hij staat 245e op de wereldranglijst.

De afgelopen 10 weken hebben we hard gewerkt en verschillende speelvormen en koppelmogelijkheden getest. We mikken op een plaats in de top 8. We weten dat er veel grote landen bij betrokken zijn, maar sinds we de vijfde plaats behaalden op de Europese kampioenschappen in Marbella, zijn we erg enthousiast en vol vertrouwen om deze teams aan te pakken.‘, vertelt de mannelijke coach.

Thomas Deschamps Ze leidt het damesteam, 10e op de wereldranglijst. Sophie Mistach, de voormalige Belgische tennisser en 98e op de WTA-ranglijst in 2015, evenals Elaine Boykins, voormalig 297e van de wereld, hebben ook een verantwoordelijkheid met de kleine gele bal.

READ  Directe transferwindow: Griezmann keert terug naar Atletico

Padel heeft zich de afgelopen jaren verspreid naar België, waarbij het aantal rechtbanken tussen 2017 en 2021 toenam van 115 naar 1.054.