Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Bank van Frankrijk trekt aan de alarmbel

Ontkenning – Volgens de stichting is een stijging van de rentekosten met 1% op de lange termijn $ 40 miljard per jaar in de begroting.

Gouverneur van de Bank van Frankrijk, Francois Villeroy de GalloOp dinsdagavond aarzelde hij niet om de onderwerpen aan te snijden die hem verontrustten. Uitgenodigd om te spreken voor de Supreme Public Finance Council, de onafhankelijke instantie die verantwoordelijk is voor het waarborgen van consistentie in de macro-economische vooruitzichten van de regering, drong hij erop aan dat de toekomstige uitvoerende macht het uitgavenpakket van het land moet aanpassen om zich voor te bereiden op de zeer kostbare renteverhoging. .

Beleggers anticiperen nu al op deze rally. Op de secundaire schuldmarkten noteert de Franse staatsobligatie op 10 jaar rond de 1,6%, terwijl deze aan het begin van het jaar op 0% stond, waardoor de Franse staat sneller schulden aangaat.

zware begrotingslast

Monitors zijn afhankelijk van zijn beslissing Europese Centrale Bank (ECB) Om de belangrijkste rentetarieven te verhogen om de inflatie te bestrijden, met ingang van deze zomer, volgt: Federale Reserve. De deadline die duidelijk is aangenomen door François…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 74% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 1 in de eerste maand

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  1001 valkuilen die de glasvezeltoegang tot uw huis vertragen