Als het voor de spelers niet makkelijk is om door te gaan nadat het WK midden in het seizoen is gehouden, zoals dit jaar het geval is, geldt de opmerking ook voor de scheidsrechters. Misschien heeft António Mateu Lahoz dus rust nodig, die ondanks zichzelf een van de mannen aan de horizon was tijdens het WK.

De Spanjaard voerde de spannende kwartfinale tussen Nederland en Argentinië aan, waarbij hij maar liefst 48 overtredingen maakte en 13 gele kaarten uitdeelde, waaronder 8 aan de toekomstige wereldkampioenen. En hij ontving het vonnis Een zeer krachtige tackle van Lionel Messi na de wedstrijd. “Ik wil niet over de scheidsrechter praten, want ik kan niet eerlijk zijn. Als je praat, straffen ze je. De FIFA kan zo’n scheidsrechter niet plaatsen, die niet geschikt is voor dit soort wedstrijden.”heeft de aanvoerder van Argentinië aan de kaak gesteld.

Deze kritiek was sterker van de kant van Lionel Messi, omdat de voormalige Barcelona meneer Matteo Lahoz heel goed kende, zodat hij jarenlang contact met hem had in de Spaanse competitie. “We waren bang voor de wedstrijd, omdat we wisten hoe het zou zijn,” Messi voegde eraan toe, waarmee hij de zwavelzuurreputatie van de inwoner van Valencia opriep.

Tekenfilm Lucky Luke

Afgelopen weekend is dhr. Mathieu Lahoz terug in competitie Tijdens de derby tussen Barcelona en Espanyol. En de tweede periode draaide weer om de distributie van kaarten. de details ? Nog eens 13 gele kaarten, de drie kaarten niet meegerekend die aan het einde van de wedstrijd naar de bank van Barcelona werden gestuurd, en twee rode kaarten. En daar kunnen we nog een derde rood aan toevoegen dat werd afgelast na tussenkomst van de video-assistent-scheidsrechter.

De prachtige uittreksels uit de fondsen die zijn verstrekt door de heer Mathieu Lahoz.

READ  Sergio Ramos is afwezig tot de interlandbreak