Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mourad Boujelal, President van Hyères: “Als we selfies zouden kunnen maken met de OM-spelers…”

Mourad Boujelal, President van Hyères: “Als we selfies zouden kunnen maken met de OM-spelers…”

Mourad Boujelal start niet. De president van de Hyères-club sprak vrijdag op L’Equipe, aan de vooravond van de “receptie” van Olympique de Marseille in de ronde van 32 in Martigues, toen hij vroeg om de wedstrijd in Toulon te spelen: “Het is jammer dat dit in Toulon niet is gebeurd, want we zitten in een afdeling waar voetbal al zeker dertig jaar geen grote evenementen heeft gezien. We wilden een groot voetbalfeest geven in de afdeling met de sterren van OM, met kinderen vol sterretjes in hun ogen… Helaas hebben een paar grappenmakers er anders over beslist.”

Onder deze omstandigheden gelooft de Var-manager, paradoxaal genoeg, dat zijn club kansloos is op een resultaat tegen OM: “We zullen morgen zien (Zaterdag) Afhankelijk van voor welk team hij speelt en hoe ver de stand is. Is het mogelijk dat een reclamebord in Martigues minstens drie cijfers bevat? Je moet niet dromen, het is Olympique de Marseille. Ik was op dat moment de beste Olympique de Marseille (Jack Hendrik) Eyraud was nog steeds minder intelligent. Hoewel ze het daar goed doen, wordt het ingewikkeld, ze zijn gewaarschuwd, ze weten dat ze fouten hebben gemaakt in de Coupe de France, in het kampioenschap dat ze tanken… We zijn niet uitgenodigd, we zijn hier om het feest te doen, misschien wat selfies maken als ze het ermee eens zijn. »