Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meer verrassingsdeal gepland ter verdediging met Daley Blind?

Meer verrassingsdeal gepland ter verdediging met Daley Blind?

Het is een transfer die niemand had zien aankomen als het zich zou uitbetalen in de komende dagen van de winterse transferperiode. Daarom, terwijl de transfermarkt op 1 januari is geopend en er al bewegingen zijn gemaakt, vooral in Frankrijk, zal Bayern München iedereen misschien verrassen. Want de Beierse club staat op het punt om Daley Blind, de voormalige verdediger van Ajax Amsterdam en de Nederlandse international, te contracteren. Volgens The Athletic zou Bayern München hun verdediging voor de rest van het seizoen moeten versterken en zullen de Blinds de starters zijn die dichtbij komen.

Dali blind in aantocht?

Deze informatie is bevestigd door het Duitse Bild, en het lijkt er dus op dat de voormalige Manchester United-verdediger heel dicht bij de tienvoudige Duitse kampioenstitel staat. Hij tekent voor zes maanden met een optie op een extra seizoen in zijn contract. Terwijl Lucas Hernandez de rest van het seizoen out is, is Blind in staat om als linksback te spelen en deze ondertekening zou een grote gok kunnen zijn van de Beierse leiders, maar zou met succes kunnen worden gevuld. De 32-jarige Nederlander moet zo snel mogelijk zijn medische keuring afronden en snel vertrekken naar Bayern München, waar hij een spannende nieuwe uitdaging zal aangaan.

READ  Amstel Gold Race: Kwiatkowski voor Cosnefroy aan het einde van de foto