Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De anti-pass-uitdaging overstijgt nu gezondheidsproblemen

een verslag – Voor de vierde dag op rij sloegen 237.000 mensen, waaronder 17.000 in Parijs, de stoep op om hun onenigheid te uiten een paar dagen na de goedkeuring van de Constitutionele Raad, gevolgd door de uitgifte van de gezondheidswet.

«Macron, uw verklaring, we willen het niet.237 duizend mensen, waaronder 17 duizend in Parijs, scandeerden dezelfde woorden in het refrein. Of ze nu in Bordeaux, Brest, Straatsburg, Toulouse, Aix-en-Provence, Parijs of zelfs Borme les Mimosas zijn, vlakbij het fort van Bregancon waar Emmanuel Macron is op vakantieTegenstanders van gezondheidskaarten bleven gemobiliseerd voor de vierde zaterdag van het evenement. ondanks Positief advies van de Constitutionele Raad en de Uitgifte van gezondheidswetten in de nasleep, is hun motivatie niet verzwakt. precies het tegenovergestelde.

Zie ook – ‘Macron, je paspoort, we willen het niet’: Mobilisatie in Lorient tegen verlenging gezondheidsvergunning

Natalie, 54, doet voor de vierde keer mee aan de Parijse rally. Oorspronkelijk uit de buitenwijken, weigert”Om te zien hoe zijn vrijheid met voeten wordt getreden“Ze is niet ingeënt, dat is ze niet.”Met name antioxidanten“, ze “Hij weigert gewoon om een ​​product te krijgen dat we ons niet te laat realiserenVaak komen dezelfde argumenten naar voren: woede tegen

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 86% om het te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Schrijf je vrijblijvend in

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  Minstens 11 mensen kwamen om en ongeveer 100 raakten gewond bij een treinongeluk