Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De aankondiging van deze uiterst zeldzame kaarten deed fans springen

Als de licentie Pokemon Hij heeft altijd een bepaalde hit gehad bij fans, dat is duidelijk een bepaald ding Hype rond het spelen en verzamelen van kaarten onlangs gevormd. Iedereen lijkt het te willen – de zeldzaamste kaarten kunnen tegen geweldige prijzen worden verkocht – Zelfs rellen veroorzaken in de Verenigde Staten. Dus geen rust voor Pokemon, degenen Er is zojuist een nieuwe set uiterst zeldzame kaarten onthuld. We vertellen je hier alles.

Een nieuwe lading kaarten zorgt voor een verrassing

kaarten Met origineel ontwerp en mechanica Het is zojuist onthuld. zoals aangegeven Bukebsch, 3 Uiterst zeldzame kaarten zal worden toegevoegd in 3 sets van 60 kaarten Die op 20 augustus in Japan te koop zal zijn. Dus elk oppervlak zal bevatten: een van de drie kaarten, volgens zijn onderwerp. Let ook op: er zit een actiekaart bij Professor Burnett. Deze zeer zeldzame kaarten hebben een speciaal formaat: Het zijn 4 kaarten in één!

Mechanismen van “v-union”-kaarten

Om beter te begrijpen waar de nieuwe kaarten uit bestaan ​​(zie de foto hierboven), moeten we er aandacht aan besteden Een spelmechanisme geïntroduceerd door The Pokémon Company: V-Union Cards. Het principe is als volgt: Elke V-Union-kaart bestaat uit 4 verschillende kaarten, die zijn gevormd De vier delen zijn ontworpen door Pokemon.

Foto: Pokébeach

Om een ​​V-Union-kaart op de bank te kunnen leggen (het deel van het spelbord waarop een Pokémon “wacht” voordat hij de actieve Pokémon vervangt die is uitgeschakeld), moet de speler er eerst voor zorgen dat ik De vier delen van de kaart liggen op de aflegstapel. Monteur die ons zeker doet denken aan het oproepen van het beroemde monster Exodia, waarvan de vijf delen samen een spontane overwinning betekenen in Yu-Gi-Oh!.

READ  Astronomie: Zeldzame uitlijning van planeten dit weekend, Jupiter, Saturnus, Mars en Venus zichtbaar voor het blote oog

Foto: Pokébeach

De kracht van V-Union-kaarten ligt in beide: Diversiteit van hun aanvallen en het vermogen om zichzelf te beschermen. Bijvoorbeeld, V-Union-kaart voor Pokemon Myoto (zie foto hierboven) Het heeft een aantal voordelen. Dus, volgens de vertaling Bukebsch, kan deze Mewtwo Genees tot 200 gezondheidspunten (PV), Zet 16 schadepunten Op een vrij tegengestelde Pokemon heeft het een aanval genaamd De “Final Burn” die 300 paarden infecteert schade in één keer. speciale gave De Photon Barrier beschermt hem tegen alle effecten die inherent zijn aan aanvallen (exclusief schade), zoals talent “Bewaker Magie” Het is particulier eigendom van de Mélodelfe-lijn.

Foto: Pokébeach

Tot nu, Er zijn slechts 3 V-Union-kaarten onthuld, maar we kunnen ons voorstellen dat als de mechanismen en kaarten voldoen aan het verwachte succes, de anderen Pokemon Hij zal zich bij de gelederen van Legendary voegen in speciale formaten. Hoe dan ook, het lijkt erop dat er veel zorg is besteed aan het ontwerp, en fans zullen dat zeker ook zijn Ze vullen hun collectie graag aan.