Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Support Nintendo Switch-fout, foutcode 2123-1502, waar komt de fout vandaan? – Breken Flip

De afgelopen dagen lijkt er een bug te zijn opgetreden in de sleutel die op een bestand volgt Patch-update 12.0.3. Deze fout komt tot uiting in een bestand Foutcode 2123-1502, lijkt een grote invloed te hebben op de toegang tot de eShop van de console! Het was ook moeilijk om sommige games te updaten en andere te downloaden.

nintendo Ik merkte het probleem snel op en heb de update verwijderd. Toen werd het gepatcht en het is mogelijk om het opnieuw te downloaden, wat alle problemen oplost die ik had!

Foutcode 2123-1502 op Nintendo Switch

Update 11 juni 2021:

Het lijkt erop dat Angst treft nog steeds veel spelers. Nintendo heeft hier nog niet over gecommuniceerd, maar het probleem komt hoogstwaarschijnlijk van de servers of een recente update. Het zal een plicht zijn Wacht tot het probleem is verholpen U heeft geen problemen meer met uw schakelaar!


tijdens het proberen toegang te krijgen Nintendo eShop In de afgelopen dagen bent u misschien tegengekomen: Foutcode 2123-1502, heeft zorgen over je MicroSDXC-kaart, evenals een bericht waarin je wordt geadviseerd naar Nintendo Switch-ondersteuning te gaan!

Deze bezorgdheid was simpelweg omdat Update van Nintendo, waardoor stabiliteitsproblemen konden worden verholpen. Deze update veroorzaakte problemen voor veel spelers, en het was later Verwijderd door Nintendo.

ze was hier weer toegevoegd In de consolebestanden kunt u nu Herhaal deze update ! Deze keer, Fout is opgelostEn u zou deze foutcode niet meer op de console moeten tegenkomen.

Als je deze update retourneert, zouden alle problemen die je eerder had op de Nintendo Switch moeten oplossen!

READ  Beste alternatieven voor Raspberry Pi in 2021