Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De 4 meest vervuilde olijfolie die volgens 60 miljoen consumenten koste wat kost vermeden moet worden

De 4 meest vervuilde olijfolie die volgens 60 miljoen consumenten koste wat kost vermeden moet worden

© Africadiligence.com – De 4 meest vervuilende olijfolie die je koste wat kost moet vermijden volgens 60 miljoen consumenten

Het is logisch dat olijfolie zijn plaats zou vinden in de Franse keuken. Naast de heerlijke smaak, Het biedt veel gezondheidsvoordelen. Daarom is het succes ervan geen anomalie. Maar zijn alle olijfolie echt goed?

Experts willen dat 60 miljoen consumenten het zeker weten. Ten slotte vertellen ze ons dat sommige referenties besmet zijn. Daarom raden ze u ten zeerste aan om het niet te kopen.

Olijfolie: een product dat gunstig is voor de gezondheid #

De voordelen van olijfolie zijn zo talrijk dat het onmogelijk is ze allemaal op te sommen. Maar we kunnen tenslotte een algemeen overzicht maken. Het is gunstig voor het hart dankzij de rijkdom aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren zoals oliezuur.

Voor lezen
Let op, deze zeven waterflessen zijn het meest vervuild met microplastics

Dit zijn vetzuren die zeer gunstig zijn voor de gezondheid. In feite helpt het het slechte cholesterolgehalte te verlagen. Met een verhoging van het niveau van goede cholesterol. Olijfolie helpt u het risico op hart- en vaatziekten te verminderen.

Bovendien kunnen we praten over de ontstekingsremmende werking van olijfolie. De verbindingen ervan helpen u ontstekingen in het lichaam te verminderen. Het is genoeg om u gezonder te laten voelen.

Als u bang bent dat u ooit kanker zult krijgen, begin dan nu met het eten van olijfolie. Sommige componenten hebben zelfs beschermende effecten tegen nierkanker, huidkanker en zelfs colorectale kanker.

Een onderzoek naar olijfolie voorspelt slecht nieuws #

Omdat olijfolie een enorm succes kent, besloten experts van 60 miljoen consumenten hun onderzoek uit te voeren. Hiervoor analyseerden ze 24 referenties en presenteerden ze de conclusies in een speciaal dossier. Olijfolie: referenties gehalveerd! ».

Voor lezen
Olijfolie die je volgens 60 miljoen consumenten koste wat het kost moet vermijden om je gezondheid te behouden

READ  De Wereldgezondheidsorganisatie maakt zich zorgen over de "epidemie" van overgewicht en obesitas in Europa

De titel zet de toon. En om een ​​goede reden, We leren dat sommige merken niet goed zijn voor je gezondheid. Maar welke en waarom?

“Drieëntwintig van de door ons geteste referenties bevatten tussen de één en drie weekmakers. Dit is voornamelijk diisononylftalaat (DINP), op de voet gevolgd door diethylhexylftalaat (DEHP), dat door het European Materials Agency is geclassificeerd als een hormoonontregelaar en giftig voor de voortplanting. “chemisch, daarna dibutylftalaat (DBP).”

Allereerst raden deskundigen dit af Terra Delissa olijfolie. De formule bevat de meest problematische ftalaten (DEHP en DBP). Op dezelfde manier moet u het product vermijden Helder levenDit komt door de aanwezigheid van weekmakers.

Biologische doodskistolie U moet uw keuken ook vermijden vanwege hormoonontregelaars. Hetzelfde voor mij Naturalia Extra Vierge Olijfolie.

Voor lezen
Magische en natuurlijke tips om snel van verkoudheid af te komen

Maak de goede keuze #

Deze weekmakers die in sommige olijfolie voorkomen, zijn schadelijk voor uw gezondheid. Ze verstoren de goede werking van onze cellen en organen.

Aan de andere kant, als experts bepaalde referenties noemen, vergeten ze niet de beste te feliciteren. Of beter gezegd: de beste in dit geval.

dat het merk Primadonna, te vinden bij Lidl. Experts geven het een score van 16 op 20. En met goede reden. Uit het onderzoek blijkt dat het de enige is die geen verontreinigende stoffen bevat.