Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Davis Cup – Australië versloeg Nederland in de kwartfinales

(Belga) Australië is het eerste team dat zich heeft geplaatst voor de halve finales van de Davis Cup. Dinsdag, in Malaga, Spanje, schakelde Lleyton Hewitt Nederland uit met twee overwinningen tegen nul na twee solodoelpunten in de eerste kwartfinale.

De Australiërs, die spelen zonder hun superster Nick Kyrgios (ATP 22), de finalist van dit jaar op Wimbledon die liever uitrustte, nemen het vrijdag in de halve finale op tegen de winnaar van het duel tussen Kroatië en Spanje, dat vrijdag wordt gespeeld. . Woensdag. Op de harde ondergrond van het Palace of Sports verschenen Martin Carpina, Jordan Thompson (ATP 84) in hun eerste singles tegen Talon Greekspor (ATP 96) na 2 uur en 53 spelen en na verlies van de eerste set: 4-6, 7 -5, 6 -3. In duel #1 stond Alex de Minaur (ATP 24) voor een soortgelijk scenario tegen Botic van de Zandschulp (ATP 35) die hij nog nooit eerder had ontmoet. Ook hij kwam na de eerste set op achterstand en wist het tij te keren: 5-7, 6-3, 6-4. De wedstrijd duurde 2 uur en 38 minuten. Een gepland duet tussen de Australiërs Matthew Ebden / Max Purcell en de Nederlander Wesley Koolhoff / Matoi Middelkop dat geen invloed had op de kwartfinale, blijft onomstreden. Elke meeting, tot en met de finale op zondag, wordt gespeeld als twee singles gevolgd door een doublet. De andere drie kwartfinales spelen Spanje tegen de finalisten Kroatië in 2021, respectievelijk op woensdag (16.00 uur), Italië en de Verenigde Staten aan de ene kant (10.00 uur) en Duitsland in Canada aan de andere kant ( 4). : 00 uur), donderdag. Davis Cup-houders Rusland werden dit jaar uitgesloten van het evenement vanwege de invasie van de Russen in Oekraïne in februari. Favoriet

READ  Marseille blijft aan kop dankzij Gerson