Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cristiano Ronaldo heeft de keuze tussen twee teams

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

De verklaring van Manchester United was kort. “Cristiano Ronaldo verlaat Manchester United in onderling overleg en met onmiddellijke ingang. De club bedankt hem voor zijn enorme bijdrage tijdens zijn twee perioden op Old Trafford, waarin hij 145 doelpunten maakte in 346 optredens, en wenst hem en zijn gezin alle goeds voor de toekomst.”

Vernederd op het openbare plein na het explosieve interview met zijn ex nr. 7, Daarom haastte de Engelse club zich om haar autoriteit op te leggen En hij betuigt zijn steun aan zijn coach, Erik ten Hag. Niet heel netjes, deze scheiding is geen slecht nieuws voor de Portugese international. Nog voordat de winterse transferperiode begint, is CR7 nu contractvrij en 100% beschikbaar voor zijn providers.

Twee nummers met Saoedische smaken

Maar wie wil er nog de vijfvoudige Ballon d’Or? Afgelopen zomer probeerde Ronaldo Old Trafford te verlaten. zonder resultaat. Velen keurden hem af vanwege zijn leeftijd en salaris. Anderen waren van mening dat het rekruteren van CR7 neerkwam op het afhankelijk maken van hun team van een 37-jarige. Is de trend sindsdien veranderd? In de editie van vandaag als zodanig Hij maakte een enorme lijst met mogelijke routes (Chelsea, Liverpool, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, Napoli, Sporting Portugal, Saoedi-Arabië, MLS) die veel lijkt op een kopie en plaksel van de namen die afgelopen zomer werden genoemd.

van zijn kant, Merk Hij beweert dat Ronaldo maar twee opties heeft. Twee opties hebben een gemene deler: Saoedi-Arabië. Het eerste pad leidt naar een nieuwe rijk in de Engelse Premier League: Newcastle. De Wizards staan ​​derde in de ranglijst en hun Saoedische eigenaar kan zich zo’n superster veroorloven, zelfs als de rekrutering van Toons zich niet richt op de Flash. Uiteindelijk leidt de tweede optie de club, die werd gecoacht door Rudi Garcia, naar de overwinning. Zal CR7, nadat hij ervoor heeft gezorgd dat hij het bod van 350 miljoen euro van de Saoedische club Al-Hilal heeft afgewezen, zich deze keer overgeven aan de Golfsirenes?

READ  Op beschuldiging van "aanranding" moest Van der Poel opgeven