Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Daniil Medvedev spot met criticus in Montreal: ‘Ik laat mezelf niet afmaken’

Woensdag verliet hij het veld na zijn nederlaag tegen Nick Kyrgios (6-7, 6-4, 6-2), zodra hij de Masters 1000 in Montreal binnenkwam, passeerde Daniel Medvedev met een tasracket op zijn schouder het midden. Voor veel fans worden ze geblokkeerd door barrières. “Verliezer!”Toen kreunde iemand, misschien een gefrustreerde gokker of waarschijnlijker geen scherp mes in de la. “Walgelijk gedrag. Het is een genereus gebaar naar onze sport, fans moeten respect tonen.”Kyrgios heeft sindsdien gereageerd op sociale netwerken.

In plaats van zijn weg te vervolgen zonder iets te zeggen, keerde Medvedev op zijn schreden terug om de jonge toeschouwer te confronteren. “Het maakt niet uit of het na een wedstrijd, tijdens een toernooi, op straat of thuis is: als iemand me uitlacht, antwoord ikverklaarde de nummer 1 van de wereld op zondag in Cincinnati. Ik ging naar de man en zei: “Wat is je probleem? Waarom zeg je dat? Dat zou je niet moeten doen.” Hij sprak nauwelijks Engels. De mensen om hem heen wilden zich verontschuldigen. Maar het is goed. »

“Ik zal nooit toestaan ​​dat iemand slechte dingen tegen me schreeuwt terwijl ik mijn reis voortzet zonder iets te zeggen”

“Het enige waar ik me zorgen over maak, is datDe 26-jarige Russische speler vervolgde, Het is zijn vader: toen ik zijn zoon uitdaagde, begon hij slecht tegen me te praten! Het spijt me, maar als ik kinderen heb, zal ik ze niet leren om onaangename dingen tegen mensen te zeggen. Onderwijs je zoon in plaats van slecht tegen me te praten! Dit is een van de eerste keren dat mij dit in het echt is overkomen. We zullen zeggen dat hoe bekender je wordt, met name door het beklimmen van de ranglijst, hoe groter de kans dat dit zal gebeuren. Op sociale netwerken is het populair, maar het is hetzelfde in alle sporten. »

READ  Aantrekkelijk aanbod van Real Madrid klaar om naar Mbappé te gaan!

Medvedev concludeert: “Als iemand me uitlacht, laat ik ze nooit gaan, wie ze ook zijn, waar ze ook zijn. Ik laat nooit iemand met hatelijke dingen tegen me schreeuwen terwijl ik loop zonder iets te zeggen. Ik zal ze confronteren en het ze vragen wat hun probleem is.” Zijn volgende critici waren gewaarschuwd.