Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dacia onthult Duster Extreme

bereik van stofdoek Het staat al enkele jaren onder toezicht van een speciale over-uitgeruste ketting. Dit zal ook het geval zijn bij het gerestylede model. Na Techroad, Black Collector of 15 jaar is hier de Extreme. Geduld zal echter nodig zijn: dit model, onthuld in preview ter gelegenheid van de eerste tests van de herziene Duster, zal in 2022 beschikbaar zijn. Ter herinnering: de klassieke afwerkingen bereiken de franchise aan het begin van het schooljaar .

De Xtreme valt op door specifieke designaccenten, te beginnen met de zwart gelakte velgen. Er zijn ook oranje decoratieve inzetstukken op verschillende plaatsen van het lichaam. We zien het in de grille, op de spiegels (zwart gespoten) en voor Duster-belettering op de dakrails en de achterklep.

Dacia onthult Duster Extreme

Deze oranje accenten vinden we terug in het interieur: op de luchtroosters, de middenconsole of de deuren. Er zal ook een TEP-specifieke stof/bekleding zijn, met oranje stiksels.

Extreme is de top van het assortiment, op de Dacia-schaal, zal de uitrusting compleet zijn. Standaard komt er een hoge middenconsole met armleuningen, automatische airconditioning, een 8-inch touchscreen Media Nav multimediasysteem, autonavigatie met Wi-Fi (draadloze) connectiviteit voor Apple CarPlay en Android Auto.

Dacia onthult Duster Extreme

Dus we zullen moeten wachten om meer te weten te komen, met de getoonde motoren en prijzen.

READ  Delphine Ernott, groepschef van France Télévisions, valt Twitter-baas aan: "Het is eng dat miljardair Elon Musk beweert te bepalen of een media al dan niet onafhankelijk is"