Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cyril Hanouneh slaagde erin een show te geven voor de hulpsheriffs, ook al stond die op de grill

Cyril Hanouneh slaagde erin een show te geven voor de hulpsheriffs, ook al stond die op de grill

Televisie – Twee en een half uur auditietijd is nauwelijks iets voor iemand die een live talkshow regisseert die elke avond zo'n drie uur duurt. Cyril Hanouna werd, in navolging van Vincent Bolloré, op donderdag 14 maart ondervraagd door de Onderzoekscommissie naar de toewijzing van televisiefrequenties. Baba beantwoordde veel vragen over de werking van het TPMP en vooral de vele fouten ervan. En het viel niet uit elkaar.

Hij had aanvankelijk gezegd dat hij niet op deze dagvaarding zou ingaan, voordat hij van gedachten veranderde. Toen hij eenmaal besloot te reageren, deed Cyril Hanouneh zijn best. Nadat hij in een verhuiswagen bij de onderzoekscommissie op zijn sociale netwerken was aangekomen, knipte en plaatste zijn communicatieteam in realtime. De beste momenten uit haar auditie Of beter gezegd: zijn optreden.

Tijdens de vragen over zijn conflict met Louis Boyard op de set in februari 2023, zijn relaties met Vincent Bolloré, de veelheid van de TPMP, de waakzaamheid (of niet) die werd uitgeoefend om de uitgezonden informatie over de show te verifiëren of zelfs de impact van de financiële sancties opgelegd door Arcom, deed hij dat niet. Hij verliest nooit zijn persoonlijkheid. De persoon die hij elke avond is op de C8-set.

Aanhankelijk aanbod

Cyril Hanouna begroette bijvoorbeeld herhaaldelijk de parlementsleden die tegenover hem zaten en nodigde hen uit op de set van zijn show. Ook hij liet zich meerdere keren niet na om in het openbaar grapjes te maken, waarbij hij bijvoorbeeld op Aurélien Santoul, de rapporteur van de commissie, reageerde dat hij blij was dat laatstgenoemde “ Ken uw salaris » Omdat hij dat zelf niet wist.

Even later, nadat een lid haar te lange vraag moest afbreken, maakte hij zelfs een grapje met betrekking tot het Fort Boyard-programma.

Hij liet ook niet na de parlementsleden eraan te herinneren dat hij om 16.30 uur zou moeten vertrekken, omdat hij live zou zijn na de test op de C8-set.

De enige op het podium van Kyrlos Hanouneh

Zoals elke avond sinds 2012 op de TPMP-set zette de presentator zichzelf heel erg op de voorgrond. Als “professional” en nummer 1 in de eerste plaats, met een publiek van 2 miljoen kijkers per dag, terwijl dit cijfer, zoals Jerome Gedge stelt, alleen betrekking heeft op de late avondpiek. Hij liet ook de kans niet voorbijgaan om ons tijdens de twee en een half uur aan audities (en meerdere keren) eraan te herinneren dat hij de gastheer was met het “meest diverse” publiek of degene die de meeste live-uren achter de rug had. zijn publiek. credit.

Hij positioneerde zichzelf ook als een redder, waarbij hij met name zijn salaris verlaagde, zodat de door Arcom opgelegde boetes geen gevolgen zouden hebben voor de werknemers.

Cyril Hanouna benadrukte tegenover zijn kijkers ook krachtig zijn associatie met de ‘Fransen’ en hun erkenning van hem, vanwege zijn openheid, openhartigheid en natuurlijke spraak. . ” Het succes van de show is grotendeels mijn persoonlijkheid “, Hij zei.

READ  Florent Bagni zou een terugval hebben gehad

Cyril Hanouna laat het masker vallen

Op slechts enkele punten zien we dat de lak lichtjes barst. Toen hij werd ondervraagd over de afhandeling van Lola’s zaak op de set, reageerde hij, zichtbaar emotioneel tijdens zijn reactie: “ Als een familieman »En dat had hij ook Zijn rechten werden overschreden Ter herinnering: in deze reeks die plaatsvond in oktober 2022 hoopte de gastheer dat het proces “zou zijn” Als het onmiddellijk wordt gedaan, binnen een paar uur, en het is voorbij, is er sprake van een directe levenslange gevangenisstraf. Hij verduidelijkte ook dat de vrouw die ervan werd beschuldigd het 12-jarige meisje te hebben vermoord, volgens hem niet “ Niet de moeite waard om te verdedigen “.

Na een paar minuten zei hij: Grootste spijt » Terug naar de homofobe hoax waarvoor de zender werd gestraft. In mei 2017 zette de omroep jonge homomannen in het nauw, live via de telefoon en zonder hun stem te veranderen, nadat ze een valse datingadvertentie hadden uitgezonden. Zeven jaar later bevestigt Cyril Hanouna dat hij vandaag op de hoogte is van het bestaan ​​van “ Iemand pijn doen “Deze aflevering (en andere) heeft hem ertoe aangezet zijn persoonlijkheid opnieuw te definiëren.” Privégrenzen “.

READ  Alessandra Sublette, in een transparant topje, onthult haar beha, en netizens zijn verrast

Deze test, vakkundig ingestudeerd of verbeterd, zou in ieder geval als onderwerp dienen voor Cyril Hanouneh. Eigenlijk zou hij donderdagavond zijn rol opnieuw moeten spelen op de set van TPMP. ” Wij vertellen onze kijkers over dit prachtige avontuur en deze leuke tijd die ik met jullie doorbreng. 'Bovendien heeft hij een gevoel van opwinding.

Zie ook op HuffPost: