Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Valse foto van Kate Middleton: deze borden zeggen veel over de reactie van prins William

Valse foto van Kate Middleton: deze borden zeggen veel over de reactie van prins William

Kate Middleton wel In doodsangst Terwijl ze nog steeds herstellende zijn. Ter gelegenheid van Moederdag op 10 maart 2024 publiceert Kensington Palace een prachtige foto van de prinses van Wales omringd door haar drie kinderen. De foto was, zo vermeldt het artikel Spiegel Op 11 maart werd het door prins William zelf veroverd. Dat heb ik gevonden Kate's foto is nep.

De bewerkte foto van Kate Middleton en haar kinderen, gemaakt door Prins William, is de foto Eerste publicatie Sinds de operatie aan de maag van de prinses. De bronnen zeiden dat alleen de prinses van Wales dit uitvoerde Kleine aanpassingen aan het beeld. Ze voegden er ook aan toe: “Dit is een amateurfamiliefoto gemaakt door de Prins van Wales. Hun Koninklijke Hoogheden wilden Dien een onofficiële foto in De familie kwam bijeen voor Moederdag“.

Een nepfoto van Kate Middleton: de reactie van prins William

Kate Middleton (42 jaar) verontschuldigde zich voor…Geen verwarring” Dat Het gewijzigde beeld kan veroorzaken. Een paar uur na de verontschuldiging van zijn vrouw verscheen Prins William in het openbaar. Verschijning waarin de Prins van Wales zich onthulde Zijn lichaamstaal – Uitgevoerd door deskundige Judy James – km Dit schandaal trof hem.

]

Op 11 maart 2024, ter gelegenheid van Jaarlijks concert voor Dag van het GemenebestPrins William, 42, voegt zich bij verschillende leden van de koninklijke familie in Westminster Abbey. Koningin Camilla, prinses Anne, Edward en Sophie, de hertog en hertogin van Edinburgh, waren daar aanwezig en bevestigden de… Spiegel.

Valse foto van Kate Middleton: Prins William behoudt zijn vertrouwen en autoriteit

Lichaamstaalexpert Judy James merkte voor het eerst op dat “Onoverwinnelijke glimlach“De acties van Anne, Sophie en Edward toen prins William hen benaderde, duiden hierop Alles was in orde. Ondertussen suggereren de lichaamstaalrituelen van Prins William dat hij het onder controle heeft gehouden Een sfeer van vertrouwen en zelfs autoriteit.

READ  Isabelle Adjani, mysterieus in het originele kostuum, treedt op tijdens het La Rochelle Festival

Kate Middletons echtgenootHij stond zelfverzekerd met zijn benen gespreid en wiebelde zelfs een beetje op zijn hielen om zijn geluk aan te geven. Oom Edward kuste hem op de wang en klopte op zijn arm Als teken van dankbaarheid“Jodi James beschrijft.