Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Arnaud Ducret en Manon Azim leggen uit waarom ze bepaalde scènes uit de Mercato TF1-serie meerdere keren moesten filmen

Arnaud Ducret en Manon Azim leggen uit waarom ze bepaalde scènes uit de Mercato TF1-serie meerdere keren moesten filmen

Aanstaande donderdag 14 maart verschijnt een nieuwe serie met de titel Mercato Het wordt uitgezonden op TF1. De twee hoofdrolspelers, Arnaud Ducret en Manon Azim, onthulden enkele filmgeheimen.

De rest staat onder deze advertentie

De serie gaat verder op TF1. Channel One werkt al enkele maanden hard om kijkers series aan te bieden die detective-intriges en humor combineren. HPI “With Audrey Floro” is een van de meest populaire drama's en trekt regelmatig meer dan 9 miljoen kijkers. Misdaad heer Met Muriel overtuigde Robin ook de kijkers Panda Met Julien Doré trok veel bewonderaars. The Front Page wordt uitgezonden op donderdag 14 maart vanaf 21.10 uur. MercatoHet is een politiekomedie met Arnaud Ducret en Manon Azim in de hoofdrollen. Deze serie van acht afleveringen volgt de avonturen van Thomas Chevalier (Arnaud Ducret), een losgeslagen Parijse politieagent, om een ​​onderzoek in Marseille op te lossen. Deze transfer is het resultaat van een fout gemaakt door onze held sinds hij de transfer van een voetbalster naar OM ontspoorde. A “een misdaad” Dit is voor Marseille niet acceptabel. Daar zal hij het leiderschap op zich nemen van een kleine groep die niet bereid is de macht over te nemen.

Filmen in Marseille

De rest staat onder deze advertentie

Deze serie, vol humor, zal de kijkers zeker bekoren, vooral omdat de opnames plaatsvonden in het hart van de stad Marseille, die logischerwijs een belangrijke plaats inneemt. “We hebben vijf maanden lang in Marseille gefotografeerd, in twee etappes. De eerste keer in november en december 2022. Het jaar daarop filmden we drie maanden lang, in juni, juli en augustus. Arnaud Ducret onthult tijdens een interview met… Tele Loisir. Donderdag 14 maart waren Arnaud Ducret, Manon Azem, Elias Kadri en Fouad Naba te gast op het evenement. Dagelijks Met Yann Barthès om het nieuwe vlaggenschip TF1-serie te promoten.

READ  'Ik heb mezelf uitgehongerd om zo te zijn': Marianne confronteerde James met foto's van haar dunste

Waarom hebben ze meerdere keren scènes?

Tijdens de presentatie legden Arnaud Ducret en Manon Azim uit dat ze om een ​​specifieke reden verschillende scènes op de set opnieuw hadden opgenomen. “Soms neem je scènes opnieuw op omdat er niet genoeg tweederangs actie was, klopt dat?”“, vroeg Jan Barthes. “Ja, dat klopt, Manon.”Arnaud Ducret begon. “Ja, ik voelde me niet zo op mijn gemak omdat ik al een eersteklas detectiveserie had gemaakt. Het punt van deze serie is dat we homo zijn.”Manon Azem toegevoegd. Maar hoe creëer je tweederangs scènes als ze eersteklas zouden moeten zijn? “Tijdens de verhoorscène is er een spel tussen mij en Manon waarin ze mij probeert te bevrijden“, legde de acteur uit, terwijl hij benadrukte dat ze soms van het script afweken om deze ongebruikelijke sfeer te creëren. “Soms is het niet scripted. Dat soort dingen zoeken we samen met de regisseur.”Ze zijn klaar.

De rest staat onder deze advertentie