Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cristiano Ronaldo provoceert de keeper voordat Bruno een strafschop mist!

Onze WK-aftrap Exclusief: Ryan Shirky’s “Little Brother”-interview!

Emiliano Martinez is niet koud in zijn ogen. De doelman van Aston Villa viel al voor de Argentijnse penaltyreeks in de Copa America op door zijn prestaties en gedrag. De voormalig Arsenal-doelman maakte de score terug tegen Manchester United.

Toen de Rode Duivels in blessuretijd een strafschop kregen om te proberen gelijk te maken, deinsde Emiliano Martinez er echter niet voor terug. Terwijl Bruno Fernandez de bal overnam om de leiding te nemen, daagde hij de Argentijn Cristiano Ronaldo uit en vroeg hem herhaaldelijk om te schieten. De oud-speler van Real Madrid bleef nuchter en zijn teamgenoot stuurde de bal de tribune op. Misschien had de vijfvoudig Ballon d’Or moeten luisteren naar de doelman van Phelan…

samenvatten

Aston Villa-doelman Emiliano Martinez provoceerde Cristiano Ronaldo laat in de wedstrijd. Toen Manchester United in blessuretijd een strafschop kreeg, vroeg de Argentijnse doelman de Portugees om daarvoor te zorgen. Uiteindelijk was het Bruno Fernandes die de bal raakte en miste.

READ  Real Madrid gaat door op Mallorca en leidt, maar de zorg gaat over Benzema