Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid: woensdagavond op weg naar strikte inperking in Guadeloupe?

Geschreven door Manon C. Bijgewerkt op 11 augustus 2021 om 13:43 uur. Geplaatst op 11 augustus 2021 om 13:43 uur

Guadeloupe, dat wordt geconfronteerd met een zeer snelle verslechtering van zijn gezondheid nu het de intensive care betreedt voor patiënten met Covid, kan vanaf woensdag 11 augustus 2021 ‘s avonds strikt opnieuw worden gedefinieerd. De gouverneur van Guadeloupe moet deze avond aankondigen.

de Gezondheidsstatus degradeert”heel sterk” in een Guadeloupe, met eenNiet-gepubliceerd nummer“Reanimatie, het Regionale Gezondheidsagentschap (ARS) en de provincie Guadeloupe hebben op 7 augustus aangekondigd dat het eiland zich in feite blijft registreren Veel nieuwe dagelijkse gevallen van covid-besmetting. bij de vraag, Variabele deltaspreiding, besmettelijker, maar ook Laag percentage van de gevaccineerde bevolking Volledig – slechts 21% van de inwoners van Guadeloupe en Martinique had op 5 augustus hun eerste dosis van het vaccin gekregen, hoewel Intensive care-afdelingen verzadigd 200% in Martinique en 150% in Guadeloupe.

Ook plaatste de regering begin augustus opnieuw de landen Guadeloupe, Saint Barthélemy en Saint Martin in gezondheidsnoodgevalVan 28 juli tot 30 september 2021. Daarnaast deed de minister van Volksgezondheid, Olivier Veran, afgelopen weekend een oproep aan het verplegend personeel in de Franse hoofdstad om naar West-Indië te gaan om de ziekenhuizen op de site een handje te helpen. . Een oproep gehoord door de beroepsgroep sinds 10 augustus ‘s avonds, 240 verplegend personeel uit Europees Frankrijk waren op weg naar Guadeloupe en Martinique “Om de teams twee weken lang te ondersteunen.”

Deze woensdag 11 augustus 2021, volgens informatie van onze collega’s bij BFMTV, De gouverneur van Guadeloupe zal verklaren, Vanavond Een nieuwe strikte beperking van het grondgebied Om de verspreiding van covid en variabele delta te beperken. de Winkels, bars, restaurants en musea gaan weer sluiten, en alleen Grote winkelgebieden mogen open blijven. Certificaat Voor ritten meer dan 1 km van huis moet u ook terug.

READ  Australië gaat door de ergste rattenplaag in de geschiedenis