Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

COVID: Japan zal toeristen verplichten om met een gids te reizen … om het dragen van maskers te beheersen

COVID: Japan zal toeristen verplichten om met een gids te reizen … om het dragen van maskers te beheersen

Lokale gidsen zullen reizigers moeten vergezellen om ervoor te zorgen dat ze hun maskers correct dragen.

Vanaf vrijdag 10 juni Japan Het zal zijn grenzen heropenen voor toeristen, maar zeker Moslahat. Vooral buitenlanders moeten voldoen aan een aantal gezondheidsbeperkingen vanwege de epidemie COVID-19.

Aantal nieuwe bezoekers zal beperkt zijn tot 20000 Dagelijks. daarnaast Verplicht maskerToeristen zullen een particuliere Japanse medische verzekering moeten afsluiten om rekening te houden met de mogelijkheid om het Covid-virus op te lopen.

Japan stelt zich open voor buitenlandse toeristen na twee jaar strikte reisbeperkingen vanwege het nieuwe coronavirus, maar bezoekers zullen tijdens hun verblijf moeten worden begeleid. https://t.co/ryvlxFv6SM

—Sky News (SkyNews) 7 juni 2022

Op reis naar Japan… maar onder toezicht

Maar het is een andere gezondheidstoezegging die werd besproken, zoals gemeld Wachter. Toeristen zullen moeten zijn Escorts van vroeger Lokale gidsOp elk moment van hun reis.

Het wordt dus reizen buiten Japanse reisbureaus verboden.

De gidsen zijn verantwoordelijk voor het controleren of de toeristen gekleed zijn masker en respect social distancing. De overheid vereist ook dat ze nieuwe manieren bedenken om ze te vermijden drukke plaatsen.

Maatregelen die schadelijk zijn voor het toerisme?

Een Australisch reisbureau nam deel aan de testtourprogramma’s van Japan. Hij zei dat sommige maatregelen kunnen afschrikken Veel reizigers.

Maak het duidelijk “Klanten vinden het prima om binnen een masker te dragen, maar draag 24 uur probleem. toegevoegd “De kosten om altijd een gids te hebben, kunnen zo zijn klanten afschrikken“.