Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid-19: Een studie onthult de oorzaken van verlies van reukvermogen tijdens infectie

Covid-19: Een studie onthult de oorzaken van verlies van reukvermogen tijdens infectie

Onderzoek – Franse onderzoekers hebben de mechanismen ontdekt die ten grondslag liggen aan het verlies van geur bij sommige patiënten met Covid-19 en geloven dat een polymerasekettingreactietest via de nasopharynx negatief kan worden ondanks dat het virus diep in de neusholten blijft bestaan.

Anderhalf jaar na zijn verschijning in Wuhan (China) heeft het virus dat Covid-19 veroorzaakt nog steeds veel geheimen. In een studie die deze week werd gepubliceerd en gerapporteerd door het Pasteur Instituut, hebben Franse onderzoekers de mechanismen blootgelegd die geurverlies veroorzaken, ook wel anosmie genoemd, waar veel patiënten doorheen gaan op het moment van Sars-Cov-2-infectie.

Alle informatie staat aan

Coronavirus: The Pandemic Shaking the Planet

Laatste informatie over de epidemie In welk stadium is de epidemie sectie voor sectie?

Dit fenomeen is lange tijd onverklaard en wordt gekenmerkt door verschillende stadia. Ten eerste kan het een virale infectie veroorzaken Het verdwijnen van de trilharen gedragen door de sensorische neuronen., Legt het Pasteur Instituut uit. “Door dezelfde wimpers kunnen echter geurmoleculen worden ontvangen.”

Toen werd het virus gevonden In sensorische neuronen. Wat een provocatie Vervorming van het sensorische orgaanWie vindt zichzelf ‘Ongeorganiseerd door Coronavirus-infectie’. Ten slotte komt Sars-Cov-2 binnen “In het eerste hersenrelais van het olfactorische systeem.”, wat leidt tot De aanwezigheid van neuritis en viraal RNA in verschillende delen van de hersenen.

Negatieve nasofaryngeale polymerasekettingreactie (PCR) -tests ondanks de aanwezigheid van een virus?

Sensorische zenuwcellen zoals de reukzenuw en de reukzenuwcentra in de hersenen zijn geïnfecteerd. Met het virus analyseerde Pierre-Marie Lido, een CNRS-onderzoeker en co-auteur van de studie, in de gerapporteerde commentaren Door het Pasteur Instituut. “Eenmaal in de reukbol verspreidt het virus zich naar andere zenuwstructuren waar het een grote ontstekingsreactie veroorzaakt.”Co-auteur Hervé Burhey voegt toe.

READ  Denk er niet meer over na: geld maakt gelukkig

Om tot deze conclusie te komen, hebben onderzoekers van het Pasteur Institute, NRS Center, INSERM, University of Paris en AP-HP een studie uitgevoerd bij patiënten met Covid-19, en “Afgerond dankzij analyses op een diermodel”, Bij hamsters. De resultaten zijn gepubliceerd in het tijdschrift Transitional Medicine Sciences.

Lees ook

Verlies van geur, dat bijzonder verstoord is, kan in de loop van de tijd aanhouden. Volgens onze resultaten kan het reukverlies bij sommige patiënten enkele maanden aanhouden.Mark Liquette, co-auteur van de studie, gelooft. “Dit aanhouden van klinische symptomen is toe te schrijven aan aanhoudend virus en olfactorische ontsteking van het slijmvlies.”

Een resultaat, volgens het Pasteur Instituut: “Klassieke PCR-tests met nasofaryngeale uitstrijkjes kunnen negatief zijn, ook al blijft het virus diep in de neusholten aanwezig.”. Daarom bevelen onderzoekers hun implementatie aan Diagnose door de neus te borstelen Plus een PCR-test Bij patiënten met verlies van reukvermogen..

Over hetzelfde onderwerp

Meest gelezen artikelen

LIVE – Covid-19: “De zomer kan een nachtmerrie zijn” vanwege de variabelen, volgens besmettelijke ziektespecialist Karen Lacombe

Avignon: Een politieagent wordt doodgeschoten in het stadscentrum en de schutter vlucht

Zomerweer voor bijna iedereen dit weekend, naar verwachting zullen de temperaturen oplopen tot 32 ° C!

Worden rommelmarkten en garageverkopen gehandhaafd? 20.00 uur geeft antwoord

Avignon: Wie heeft de politieagent vermoord?