Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

4 weken durende richting: weer tot 6 juni

4 weken durende richting: weer tot 6 juni

Aan de overkant De koning heeft spijtmeteoroloog

Elke donderdag wordt de weertrend gedurende 4 weken geactualiseerd. De laatste geeft het meest waarschijnlijke weerscenario weer voor de komende vier weken tot en met 6 juni.

Mei is eindelijk een meer turbulente maand dan april, waarbij de regen eindelijk terugkeert in zowel het noorden als het zuiden. Het zou echter zijn voorganger kunnen volgen vanuit thermisch oogpunt en misschien nog een maand onder normaal. We zullen tot begin juni moeten wachten om weer verbinding te maken met het zomerweer.

Dit is de verwachte algemene trend voor de komende vier weken

Eerste week: van 10 tot 16 mei

De start van de week zal worden gekenmerkt door zware regenval en stormschade vanuit het zuidwesten naar het noordoosten van het land, evenals over het zuidoostelijke kwadrant. Na de hittepieken in het weekend zullen de temperaturen aanzienlijk dalen en onder normaal dalen. Het weer zou ook nog steeds erg gemengd zijn voor de Ascension Bridge met frequente regenpaden.

Tweede week: 17 t / m 23 mei

Het weer zal deze week nog steeds wisselend zijn, maar minder stormachtig. Turbulentie-gangen accentueren prachtige zonnige periodes. In termen van temperaturen zullen de waarden vaak lager blijven dan normaal, ook al zullen ze beetje bij beetje de norm benaderen.

Derde week: 24-30 mei

Eind mei zou het weer geleidelijk moeten opdrogen, wat niet zal voorkomen dat sommige verstoringen naar het zuiden trekken. In het noorden zal de zon meer aanwezig zijn en zullen de temperaturen terugkeren naar seizoensnormen.

READ  Ontdek de gekste quiz op internet die slechts 1% van de bevolking in minder dan 45 seconden kan oplossen!

Vierde week: van 30 mei tot 6 juni

Daarom zou het zomerweer pas eind mei en begin juni moeten beginnen met een algemene terugkeer van zon en hitte. We zullen terugkeren naar bovenstaande seizoensnormen. Let op het risico van onweer in de zuidelijke helft.

Tot slot, Na april, dat koeler is dan gemiddeld, dat wordt gekenmerkt door strenge late vorst, moet ons land terugkeren naar de maand mei, die matig koel en duidelijk vochtiger is. Dus de terugkeer van de regen zal goed nieuws zijn voor de droogte aan het oppervlak. Voor liefhebbers van de zon en de hitte is het wachten tot begin juni.

Lees ook

Koud: hoe lang kan het vriezen?


Seizoensvoorspelling door de zomer