Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid-19: AXA lanceert 300 miljoen euro om slachtoffers van de epidemie in restaurants te compenseren

Verzekeraar Axa maakte donderdag 10 juni bekend dat het een minnelijke schikking heeft geboden aan zijn 15.000 restaurantklanten die schadevergoeding hebben geëist vanwege de sluiting van hun vestigingen tijdens de COVID-19-pandemie.

Axa groep zal presenteren Verpakt rond 300 miljoen euro 300Dat zegt hij in een persbericht.

Hij kreeg de opdracht om de eigenaar van een restaurant te compenseren

Deze vriendelijke oplossing betreft restauranthouders die zaken verliezen zonder een contract te beschadigen.
De groep had Het is het onderwerp van een juridische rechtszaak door sommige van deze restaurants Die bezwaar maakte tegen de weigering van de verzekeringsmaatschappij om hen te vergoeden, stelde AXA een garantie-uitzonderingsclausule voor.
In februari werd de verzekeringsmaatschappij in hoger beroep veroordeeld tot: Vergoeding voor een restauranteigenaar in Marseille Operationele verliezen als gevolg van inperkingsmaatregelen.

Rechtbank van koophandel van Béziers Hij schatte ook dat een eigenaar van een stadsrestaurant tijdens de eerste reservering moet worden gecompenseerd voor zijn exploitatieverlies, volgens zijn verzekeringscontract.

Maak een einde aan de “huidige juridische dubbelzinnigheid”

Met deze minnelijke schikking wil de groep nu een einde maken aan de “huidige rechtsonzekerheid”, zo legde het uit in een persbericht. “De kosten van deze schikking, na belastingen en na herverzekering, moeten worden gecompenseerd door gunstige ontwikkelingen in 2021, gekoppeld aan de Covid-19-crisis, in Frankrijk en Europa”, voegt hij eraan toe.

zoals genoemd BFM-TVAxa heeft zijn multi-risk contracten gecorrigeerd. Ze sluiten nu pandemische compensatie uit.

READ  Rapport zegt dat Google meer dan 300 keer per dag Frans bespioneert