Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe update voor Freebox Pop en Delta Wi-Fi Repeater

Nieuwe update voor Freebox Pop en Delta Wi-Fi Repeater

Free heeft zojuist een update uitgebracht voor zijn Pop Wi-Fi Repeater, die beschikbaar is bij Freebox Pop en Delta.

De software die in de Wi-Fi Repeater is geïnstalleerd, is geüpgraded naar versie 1.6.8. De ontwikkelaars geven details over de wijzigingen. Allereerst is er een correctie op een probleem met gast-wifi en Freebox-camera’s bij het aansluiten van de repeater via Ethernet (bedraad). Houd er ook rekening mee dat Ethernet via Wi-Fi prioriteit heeft voor verkeer naar de Freebox-server. Updates zijn meestal automatisch wanneer de Freebox-server opnieuw wordt opgestart. Start anders de repeaters gewoon opnieuw op.

Hoe weet ik of mijn Pop Wi-Fi Extender is bijgewerkt?

Ga eerst naar de Freebox Connect-app die beschikbaar is op iOS en verder Android. Op de hoofdpagina zou je een repeater moeten zien verschijnen als onderdeel van je Freebox-uitrusting. Zo niet, ga dan naar het apparatuurmenu en klik op Repeater.

U voert vervolgens een pagina in die is gewijd aan informatie over uw apparaat. ga naar de “andere informatie” direct. In ons geval is update 1.6.8 al geïnstalleerd.

READ  Zondag 2 mei 2021 Coin Master gratis spins en munten - Breakflip