Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid-19 – 64,5 miljoen doses Moderna-vaccin zijn wereldwijd toegediend en er zijn geen gevallen van bloedstolsels gemeld.

In tegenstelling tot het AstraZeneca-vaccin is de Covid-anti-Covid-oplossing van Moderna de beste leerling van de klas. Er is wereldwijd nog geen verband gemeld.

Moderna Corporation Het heeft een uitgebreide beoordeling gerapporteerd van alle beschikbare veiligheidsgegevens voor mRNA-1273, het vaccin tegen Covid-19. Het resultaat is dat van de meer dan 64,5 miljoen doses die wereldwijd worden toegediend, er tot nu toe geen verband is met beroerte, zegt het laboratorium.

Analyses zijn uitgevoerd met gegevens die zijn verzameld tot en met 22 maart 2021. Het aantal toegediende vaccins wordt gepubliceerd op de website van het Amerikaanse Center for Disease Control and Prevention (CDC).

Deze informatie werd ook bevestigd door het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC) en onderzocht in verschillende landen, afhankelijk van de distributie en het aandeel van de toegediende en toegediende doses. Voornamelijk gepubliceerd een paar uur nadat de Amerikaanse autoriteiten het COVID-19-vaccin van Johnson & Johnson hadden opgeschort, voor extra veiligheid. In het proces steeg het marktaandeel van Moderna met meer dan 6 punten …De economische oorlog tegen vaccins is een realiteit.

Het relevante AstraZeneca-vaccin

Integendeel, het AstraZeneca-vaccin is verstoord. Het begon allemaal half maart toen het vaccin werd stopgezet een paar dagen nadat er in Europa meldingen waren van zeer zeldzame en atypische bloedstolsels (bloedstolsels). Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) gaf woensdag toe dat het goed verbonden is met AstraZeneca.

Ondertussen besloot Frankrijk op 19 maart dit vaccin alleen bij mensen boven de 55 jaar te injecteren, omdat deze bloedstolsels vooral bij jongere mensen werden waargenomen. Gezondheidsfunctionarissen hebben nog niet aangekondigd wat er zal gebeuren met degenen jonger dan 55 die hun eerste injectie krijgen.

READ  Parijs: vertrouwd met de onontgonnen toppen sinds september 2000

Andere landen hebben ook leeftijdsgrenzen vastgesteld, maar zonder noodzakelijk dezelfde grens te kiezen, wat tot verwarring kan leiden. AstraZeneca is bijvoorbeeld gereserveerd voor mensen ouder dan 30 jaar in het VK, 60 jaar in Duitsland of 65 jaar in Zweden.