Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Contraband, Avoced, Hellblade 2 … Grote Xbox-gamereleases genoemd door Jez Corden | Xbox One

We klaagden onlangs opnieuw, er zijn al veel grote Xbox-games aangekondigd, maar slechts weinigen hebben een releasedatum. Alleen dit jaar rode herfst En de sterrenveld Ze werden respectievelijk in de zomer en november vermeld, maar de rest van het jaar blijft een mysterie. In het voorspellingsspel heeft Jez Corden zich voor de komende jaren op een paar dates laten gaan.

Starfield wordt de ster van 2022 en 2023 moet een rijk jaar worden

Informatie die de afgelopen jaren is vrijgegeven, bevestigt dat de bronnen van Jes Corden betrouwbaar zijn. En zelfs al is het altijd nodig om een ​​pincet te gebruiken bij alle geruchten die op internet opduiken, de tips van de verslaggevers van vandaag geven ons een glimp van wat Xbox-gamers de komende jaren in handen kunnen hebben.

De Lijst met exclusieve Xbox-producten Het is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid omdat nieuwe projecten zijn aangekondigd door Xbox-teams. De overname van verschillende studio’s versnelde deze trend en we hebben ervoor gezorgd dat Lijst met alle games in ontwikkeling voor Xbox : Meer dan 60 projecten in uitvoering! De kalender blijft echter erg mysterieus, en dat is wat Jez Corden en zijn vriend Rand zich tijdens de laatste Xbox Two-uitzending van elkaar voorstellen.

  • smokkelwaar De release staat gepland voor 2023. Het lijkt erop dat de game dit jaar zou uitkomen, maar naar verluidt is deze uitgesteld tot volgend jaar.
  • ik erken Die moet ook in 2023 uitkomen. Afgelopen februari vroeg de journalist zelfs een Uitgebracht begin 2023.
  • staat van verval 3 Het is niet gepland voor volgend jaar en Jes Corden gelooft dat de volgende zombiegame in 2024 zal worden uitgebracht.
  • Senua Saga: Hellblade 2 Het zou eerder moeten uitkomen Mara-project. De twee Ninja Theory-games zijn nog in ontwikkeling en hoewel er geen datum is bekendgemaakt, kunnen we Hellblade 2 volgend jaar verwachten.
READ  Hoe de update te installeren zonder te wachten op publicatie

Tenzij het een grote verrassing is, is het dat wel sterrenveld Dat zou dit jaar een grote release voor Xbox moeten zijn. De nieuwe RPG van Bethesda wordt verwacht op 11 november 2022 en zal vóór 2023 de standaarddrager van het merk zijn, wat misschien eindelijk degene zal zijn die Xbox in staat zal stellen om elk kwartaal een belangrijke eerste game uit te brengen. Laten we hopen dat de komende Xbox-conferenties de sluier op een preciezere tijdlijn in de komende maanden kunnen oplichten.

Meer informatie over Xbox Game Studios en zijn games