Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

CD Projekt kondigt ontwikkeling van Next The Witcher op Unreal Engine 5 aan – Nieuws

Zelfs als we uit de platformonafhankelijke ontwikkelingsproblemen van Cyberpunk 2077 komen, is het niet overdreven om deze aankondiging als groot te beschouwen als we het weten. The Witcher 3 Er zijn wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht en er zijn ongeveer 250 Game of the Year-awards in de wacht gesleept, en de franchise heeft opnieuw zijn populariteit bewezen met het succes van de Netflix-serie.

Witcher 4durven we het te noemen dat in afwachting van een meer officiële aankondiging, er duidelijk geen releasedatum is en het is duidelijk dat het een aantal jaren niet zal worden uitgebracht, vooral omdat de CD Projekt-crew een tijdje bezig zal zijn met uitbreidingen van Cyberpunk 2077 film.

Hoewel de extensies in kwestie verder zullen worden ontwikkeld met behulp van de interne REDengine-engine, zal The Next Witcher gebaseerd zijn op de Unreal Engine 5. Een langdurig technologisch partnerschap met Epic Games maakt deel uit van een vernieuwing die CD Projekt hoopt te starten om het ontwikkelingsproces efficiënter te maken.

Het is van cruciaal belang dat CD PROJEKT RED vanaf het allereerste begin een technische richting heeft voor onze toekomstige game; In het verleden hebben we veel middelen en energie gestoken in het ontwikkelen van REDengine en het aanpassen ervan aan elke nieuwe versie van het spel. Deze samenwerking is erg opwindend, omdat het de anticipatie en efficiëntie van de ontwikkeling zal verbeteren, terwijl het ons toegang geeft tot geavanceerde ontwikkelingstools. Ik kan niet wachten om de geweldige games te zien die we gaan maken met Unreal Engine 5!‘, verheugt coach Bowie Zawdney zich.

READ  Halo Infinite: Battle Pass onthuld en uitgelegd | Xbox One