Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Confectiemerk Naf Naf vraagt ​​onder curatele te worden gesteld

Confectiemerk Naf Naf vraagt ​​onder curatele te worden gesteld

Het merk lanceerde deze maatregel om de ‘huurachterstanden’ aan te pakken die zijn ontstaan ​​tijdens de gezondheidscrisis van COVID-19.

gepubliceerd

updaten

leestijd : 1 minuut.

Naf Naf-winkel, op 9 februari 2023, in Boulogne-Billancourt (Hauts-de-Seine).  (Magali Cohen/Hans Lucas/AFP)

Confectiekledingmerk Naf Naf vroeg eerder deze week om onder curatele te worden gesteld, vertelde een woordvoerder donderdag (31 augustus) aan AFP, waarmee hij informatie van de gespecialiseerde website bevestigde. Mode Netwerk. Je moet het merkteken onder ogen zien Huurachterstanden opgebouwd tijdens de COVID-19-pandemie. De woordvoerder zei dat Naf-Naf tijdens de gezondheidscrisis niet in aanmerking kwam voor hulp.

Het Franse merk dat in 1973 door twee broers werd gelanceerd, heeft in Frankrijk 660 mensen in dienst, bezit 131 winkels en genereert in 2022 een omzet van €141 miljoen. “in groei”aldus de spreker. Het bedrijf begon in juni 2023 met de herstructurering en het schrappen van 27 banen als onderdeel van de aandelenmarkt, vertelde de woordvoerder aan AFP. Het werd in mei 2020 al onder curatele gesteld en overgenomen door de Frans-Turkse groep SY, waarvan het nog steeds aandeelhouder is, die het merk Sinéquanone al in 2019 had overgenomen.

De confectiesector in Frankrijk wordt al enkele maanden geteisterd door een gewelddadige crisis. Camaïeu, Kookaï, Burton of London, Gap France, André, San Marina, Kaporal, Don’t Call Me Jennyfer, Du Pareil au Même en Sergent Major… Deze merken die goed bekend zijn bij de Franse consument hebben geleden onder een explosieve cocktail: de pandemie, inflatie en stijgende kosten van energie, grondstoffen, huurprijzen, lonen en concurrentie om gebruikte goederen.

READ  Tsjechische miljardair Daniel Kretinsky redde "Bevrijding" met 15 miljoen euro