Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

François-Henri Pinault op weg naar een deal van $7 miljard voor een Hollywood-agentschap?

François-Henri Pinault op weg naar een deal van $7 miljard voor een Hollywood-agentschap?

Volgens Bloomberg staat François-Henri Pinault op het punt een deal van $7 miljard af te ronden om een ​​meerderheidsbelang te verwerven in een machtig Hollywood-agentschap.

Rennes-eigenaar François-Henri Pinault staat op het punt een deal van $7 miljard te sluiten om een ​​meerderheidsbelang te verwerven in Creative Artists Agency (CAA), een van de grootste agentschappen in Hollywood, aldus de British Daily Mail. bloeiberg. Er is nog geen deal aangekondigd, maar het zou binnen enkele weken kunnen gebeuren.

Onder de sterren vertegenwoordigd door CAA vinden we Brad Pitt, Beyoncé, George Clooney, Leonardo DiCaprio, Natalie Portman of Salma Hayek, echtgenote van François-Henri Pinault, en andere filmsterren in de Verenigde Staten. Dit bureau, opgericht in 1975, geeft ook leiding aan regisseurs, scenarioschrijvers, producenten en… atleten. Er is basketbalspeler Chris Paul, maar volgens de database van Transfermarkt zijn er ook ruim 500 voetballers. Daar vinden we Kingsley Coman, Heung-min Son, Raphael Varane, James Maddison of Richarlison, om er maar een paar te noemen. Geweldig bureau dat Eduardo Camavinga of Adrien Truvert vertegenwoordigt.

READ  Geheimen van de onweerstaanbare klim