Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Clermont: Rayyan Cherki keert terug naar de 11e

Clermont: Rayyan Cherki keert terug naar de 11e

Ryan Sharqi in OL-training

Ryan Sharqi in OL-training (Credit: David Hernandez)


Op de bank tegen Lorient voor rust (3-3) sluit Rayyan Chergui zich aan bij de 11 die door Fabio Grosso zijn voorbereid om zondag (20.45 uur) tegen Clermont te spelen.

Liefhebber van verandering, Fabio Grosso Sinds hij bij OL is aangekomen, is hij niet meer van zijn logica afgeweken. Zondagavond, bij ontvangst van Clermont (20.45 uur), koos de Italiaanse coach er opnieuw voor om zijn basiself opnieuw vorm te geven. Om Rayyan te vervangen tegen Lorient op 8 oktober (3-3), oosten Hij keert in een aanvallend trio terug naar het startende team Gegevenio En Alexander LacazetteLeider.

De spelmaker was tijdens de interlandbreak met Espoors goed zichtbaar en het is niet de enige aanpassing die de Rhône-technicus heeft doorgevoerd. achter, Henrique Hij zal aan de linkerkant starten in plaats van Nicholas Tagliafico. De andere drie verdedigers: Clinton Ze zijn overledenJac O’Brien En Dejan LovrenCompleet.

Akoko en Maitland-Niles starten in het midden

Ook halverwege veranderen er dingen bij Paul Akkonet teruggekeerd naar de groep, en Ainsley Maitland NijlenWie gaat er op het middenveld spelen met Maxence? chatten. Het zal ook interessant zijn om de animatie op te merken, die de vorm kan hebben van een 4-3-3 of 4-4-2 diamant. Mohammedu Diawara En Corentin Toliso Ze zitten dus op de bank.

We zouden dat Skelly kunnen toevoegen AlfiroNicolaas TagliaficoJustin BenghyJohann Lepenant En Diego Moreira Hij zal op de tribune zitten.

OL-formatie tegen Clermont: Lopez – Mata, O’Brien, Lovren, Henrique – Caqueret, Akoko, Maitland-Niles – Givinho, Lacazette, Cerki

READ  Wraak voor Karim Benzema heeft geen zin

de stoel : Rio, Caleta Carr, Diomande, Combede, Diawara, Tolisso, Balde, Kadewere, Grace.