Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christoph Orius (directeur UBB): “Misschien waren we vanavond minder dom met een extra punt in de verdediging”

Christoph Orius (directeur UBB): “Misschien waren we vanavond minder dom met een extra punt in de verdediging”

Christoph Orius (UBB-manager, na de 25-19-nederlaag bij Maillol tegen Toulon) : “Hij miste veel, vooral in ons deel van het veld. Ik ontdekte dat we bij 11-3 in het management zaten toen onze gemoedstoestand helemaal niet normaal was. In de tweede helft bracht het gebrek aan discipline hen ertoe terug in het spel toen we niet veel begaan. Door de fouten tot nu toe. We waren vanavond waarschijnlijk minder dom met een defensief bonuspunt. We zijn teleurgesteld en gefrustreerd. We wilden de wedstrijd winnen. Maar in de gemoedstoestand en zal ,,Het is best positief. UBB is gekwalificeerd, niet te vergeten, dit is de eerste keer.”

Maxime Lucu (UBB scrumhalf) : “Extra punt, kijkend naar de wedstrijd en vorige week, zou dat heel goed zijn geweest. We wilden nog een laatste balbezit hebben na een poging om de overwinning te behalen, en dat was ons doel voordat we hier kwamen. Toulon bevond zich in een positie waarin een nederlaag was onvoorstelbaar en we kwamen in een zone Vijandig. Na twee wedstrijden in een week zagen we dat het moeilijk was, maar dat is geen excuus. We wisten dat we in de tweede helft, door hen te ondervragen, wisten dat we boos zouden worden “We waren meer geblesseerd in de Al-Fateh-sector. We presteerden goed in de wedstrijd en kwamen in de problemen. Toulon had een geweldige wedstrijd voorin.”