Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chloe Nebedian: Het weer van Miss France 2 sluit de deur en de reden is verrassend

Chloe Nebedian: Het weer van Miss France 2 sluit de deur en de reden is verrassend

Reclame

Deze donderdag 15 dec. Chloe Nebedian deed een belangrijke mededeling aan het einde van het jaar. In werkelijkheid, het is tijd Om beslissingen te nemen en nieuwe professionele projecten voor het komende jaar aan te gaan. Dus, Miss Weather presenteerde haar laatste weerbericht aan de ketting Frankrijk 2. De 37-jarige werd geïnterviewd door onze collega’s van Tele-vrije tijd. We hebben vernomen waarom je de openbare dienst verliet.

Chloe Nebedian onthult de redenen voor haar vertrek uit de weersvoorspelling Frankrijk 2

Reclame

Het vertrek van Chloe Nabedian was enigszins onverwacht. Niemand verwacht dat. Na zes jaar bij de dienst te hebben gewerkt Weerbericht Voor de groep, luitenant-kolonel Verlaat het schip En gaan! Ik heb het op donderdag 15 december met veel emotie aangekondigd. “Tien jaar geleden, in mijn eerste weerbericht, kondigde ik aan dat het zou sneeuwen in Frankrijk, op de vlakten, en ik zou dit hoofdstuk van Tien jaar weershow Met Sneeuw die zondag nog kan vallen“, zei ze in de uitzending.

Chloe Nebedian bedankt haar trouwe fans

Chloe Nebedian nam de tijd om haar trouwe kijkers te bedanken voor al haar jaren. Hoe dan ook, ze heeft een geweldige carrière gehad Frankrijk 2. Chloe Nabedian leverde ook bepaalde sequenties van teletonin een duet met Jean-Baptiste Marto in 2017. Daarnaast is de journalist medepresentator in het hart van de elementenEn de Met Olivier Minne in 2018. Het was een tijdschrift gewijd aan klimaatverandering. Enkele uren nadat ze haar vertrek had aangekondigd, wilden sommige medewerkers haar eren en bedanken. Chloe Nebedian heeft veel berichten op internet ontvangen. Dit bewijst op een gegeven moment Binnen teams werd ze gewaardeerd Frankrijk 2.

De weerinleiding maakt de reden van haar vertrek bekend

Reclame

READ  Wanneer paddenstoelen ons op het spoor van kankertumoren zetten

Aanstaande vrijdag 16 december tijdens een interview met onze collega’s van Tele-vrije tijdwas Chloe Nebedian zo vriendelijk om meer te onthullen over haar keuze om het kanaal te verlaten Frankrijk 2. Dat was het duidelijk Moeilijke beslissing om te nemen. Het was een dilemma van vertrekken of blijven omdat we een echte relatie met de kijkers hadden opgebouwdvertelde ze verslaggevers. Toen onthulde de weerster haar volgende carrièreplannen. En ze zijn niet geweldig!

Het is onvermijdelijk dat Chloe Nebedian met haar expertise zeer betrokken is bij alle onderwerpen die verband houden met klimaat en onze blauwe planeet. Dus behalve het weer was zij dat ook Neemt deel aan meerdere projecten. Het klikte en dit was de reden dat hij de openbare dienst verliet: Je hebt dit jaar veel projecten ontwikkeldin het bijzonder mijn show op TV5 Monde (“A la vie à la terre”, noot van de redactie). We hebben dit vierde kwartaal al twee nummers afgemaakt en ik wist dat we voor 2023 naar vier nieuwe nummers zouden vertrekken. Ook ik had dit Wil naar het veldmannen ontmoeten en Vrouwen die worstelen tegen deze klimaatverandering, Ik legde uit. Dus zelfs als Chloé Nabédian The Weather Show heeft verlaten, zul je haar natuurlijk in andere shows vinden! succes !

Reclame