Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

China verbiedt ‘biseksuele’ mannen om tv te kijken

China verbiedt ‘biseksuele’ mannen om tv te kijken

Veel programma’s en shows zijn stopgezet.

nu mannen”verwijfdVerbannen van Chinese tv. Na talloze schandalen waarbij Chinese sterren betrokken waren, besloot de National Radio and Television Administration dat televisiezenders en internetplatforms “Het zendt niet langer programma’s uit die heidendom of variété- en realityshows promoten“.criteria voor het selecteren van actoren, zoals goed politiek en moreel gedrag, verdienen de voorkeur.

Sommige programmaformaten en talentenjachten zijn ook stopgezet. De toezichthouder is verplicht om te promoten wat hij noemt “Mannelijker dan mannenHij bekritiseert vooral de make-up van sommige mannelijke beroemdheden.

Programma’s die de traditionele cultuur en de geavanceerde socialistische cultuur promoten of patriottisme promoten, zullen worden aangemoedigd. Het gaat erom jonge mensen te heroriënteren op de visie van de Communistische Partij.

Dit is niet de eerste keer dat we een situatie als deze zien: in 2019 zijn de oorbellen, tatoeages en paardenstaarten van sommige beroemdheden op tv verduisterd.

READ  Video. Montenegro, dat schulden heeft om een ​​snelweg aan te leggen, moet mogelijk land afstaan ​​aan China