Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charlene (Married at First Sight) scheidt van Vivian: verschijnt weer in tranen en doet grote aankondigingen

Charlene (Married at First Sight) scheidt van Vivian: verschijnt weer in tranen en doet grote aankondigingen

Geschreven door Leanne Lazar

& nbsp | & nbspWriter

Liane Lazaar is webredacteur verbonden aan de tv-afdeling van Purepeople.com. Ze weet net zoveel over de carrière van Jean-Pierre Bernout op TF1 als over de laatste make-overs van reality-tv-genomineerden en heeft een voorliefde voor hartverhalen.

Het nieuws had een bomeffect. Een paar dagen geleden kondigden Charlene en Vivian van Married at First Sight hun scheiding op sociale media aan zonder enige uitleg te geven. Zondagavond wilde de mooie blondine praten om haar het nieuws te vertellen. En uiteindelijk huilde hij door de videoclip die ze bij het verhaal plaatste.

Charlene (Married at First Sight) splitst zich op van Vivian: verschijnt weer in tranen en doet grote aankondigingen Dailymotion

vervolg na aankondiging

We dachten dat ze verenigd waren en altijd op hun eigen kleine wolk zaten sinds ze elkaar in 2019 ontmoetten Getrouwd op het eerste gezicht. Helaas kondigden Charlene en Vivienne op 10 augustus hun plotselinge scheiding aan, na drie huwelijken en de geboorte van hun dochter Victoire (geboren in 2021). “Na 5 jaar samenleven, van geluk maar ook van moeilijkere tijden, hebben we met Vivien besloten om andere wegen in te slaan. Ik moet mezelf vandaag hard herbouwenCharlene schreef privé om het trieste nieuws te verspreiden en specificeerde zijn onwil om de redenen bekend te maken die tot hun scheiding hebben geleid.

Overweldigd door berichtjes en vragen stemde de knappe blondine ermee in zondagavond te spreken. Met haar gezicht naar de camera sprak Charlene er nog een laatste keer over, niet zonder veel emotie. “Ik wilde deze kleine video voor jullie maken omdat ik zoveel steunbetuigingen krijg. Ik krijg ook misverstandberichten, wat ik kan begrijpen, maar weet je, sociale media is 1% van ons leven en ik ben niet iemand die laat zien wanneer ik slecht benherinnerde ze haar volgers op Instagram eraan.

We hebben het geprobeerd, we hebben het geprobeerd, we hebben het geprobeerd, maar we kunnen het gewoon niet

Toen vertrouwde Charlene haar toe om zich voor te bereiden om het huis in Toulouse te verlaten waar ze net met Vivian waren ingetrokken, na twee jaar bouwen: “Ik ben blij dat ik huisvesting heb kunnen vinden om het schooljaar te beginnen, dus ben ik begonnen met het verplaatsen van een aantal dingenBovendien sprak de voormalige M6-kandidaat haar intentie uit om “Doe ons best voor de overwinningMet haar ex-man.De redenen waarom we uit elkaar zijn gegaan, is aan ons, maar het enige dat ik je kan vertellen is dat er geen sprake was van bedrog. We zijn alleen aan het einde van het verhaal gekomen. We hebben het geprobeerd, we hebben het geprobeerd, we hebben het geprobeerd, maar we kunnen het gewoon niet. We bleven ruzie maken en de ruzie werd steeds frequenterZe voegde er met tranen aan toe. We denken dat het beter is om twee mensen te zijn die elk aan onze zijde gelukkig zijn, dan twee mensen samen en ongelukkig, zowel voor ons als voor Victoire“.

READ  David Guetta staat op het punt het Main Square-festival in brand te steken

Tot slot kondigde Charlene haar voornemen aan om “Neem een ​​pauze van sociale mediaEn om dat te doen, nam ze de drastische beslissing om haar Instagram-account privé te maken.Weet dat alles in orde is, het is een wat ingewikkelde periode maar veel stellen overleven het. Na regen komt mooi weer en ik ben ervan overtuigd dat het over een paar maanden beter zal zijn.Het is echter relatief.

vervolg na aankondiging

vervolg na aankondiging